2777
2789

من دو روز بچم حرکاتش کم شده

بیشتر فقط فشار دادن سرشو حس میکنم مث قبل ضربه و حرکات دست و پا حس نمیکنم خیلی نگرانشم

هفته دیگ سونو دارم نکنه خدایی نکرده چیزی شده

عادی فقط فشار دادن سرشو حس کنم؟یا ی چیزایی مث فشار

هفته ۳۱ بارداریم

👪

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طبیعیه عزیزم، هرچی بیشتر رشد کنه جاش تنگ‌تر میشه و تکوناش کمتر

اخه هنو هفته ۳۱ بنظرم زود ک جاش نباشه

اصلا دستو پا حس نمیکنم با اینک هر روز کامل حس میشد ینی ۲ روزه بزرگ شده؟

فقط فشار سر ی نقطه فقط حس پیکنم بقیه شکمم اصلا

👪

هفته های اخر فک کنم جاشون تنگ تر میشه حرکاتشون کمتر میشه

من بچم به هیچ چیز شیرینی بجز آب قند واکنش نمیده

اب قند بخور پهلو چپ بخواب اگه نیم ساعت دو سه تا حرکت خوب داشت که خوبه اگه نداشت برو صدای قلبشو بشنو خیالت راحت شه

ولی بنظر من طبیعیه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

اخه هنو هفته ۳۱ بنظرم زود ک جاش نباشه اصلا دستو پا حس نمیکنم با اینک هر روز کامل حس میشد ینی ۲ روزه ...

ان‌شاءالله که سلامته، فقط ببین تکون میخوره یا نه، اگه تکون بخوره چیزی نیست

پسر کوچولوی قشنگم❤️ چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی🧿😍😘😋
عزیزم شیرینی بخورید به پهلو چپ بخوابید تا نیم ساعت ببینید چند تا ضربه میزنه، اگر ضربه ها کم بود حتما ...

اره همینکارو میکنم از ترس دارم سکته میکنم حرکت داره ولی ن اونطور

👪
اخه هنو هفته ۳۱ بنظرم زود ک جاش نباشه اصلا دستو پا حس نمیکنم با اینک هر روز کامل حس میشد ینی ۲ روزه ...

نترس جانم میدونم کفتنش فایده نداره منم از اول بارداری تاآخرش هی میرفتمالکی پول میدادم سونو که این تکون نمیخوره به حرف هیچکسم‌گوش نمیکردم😂😂

هفته های اخر فک کنم جاشون تنگ تر میشه حرکاتشون کمتر میشه من بچم به هیچ چیز شیرینی بجز آب قند واکنش ...

دو سه تا داره ولی اینک فقط یجا تکون داره عجیب برام فقط سرش سفت میشه هیچ جا دیگشو حس نمیکنم اصلا اینطور نبود دو روز اینطور شده

👪