2777
2789
عنوان

شوهرم بچه مامانیه😔😔😔

112 بازدید | 5 پست

دلم امشب خیلی گرفته ما چند روزه اومدیم خونه مادر شوهرم  تا بگردیم خونه پیدا کنیم . الان فهمیدم چقدر شوهرم از خانوادش حساب میبره پشت در خونه بودم خیال کردن من خونه نیستم مادرش بهش میگفت که زنت نبر خونه باباش ما تو یه شهریم الان چن وقته پدرمو ندیدم خیلی دلم گرفت بعد که به شوهرم گفتم گفت نمیبرمت اصلان از خانوادش میترسه تازه قبلان هم که میخواست منو ببره خونه بابام به خانوادش دروغ میگفت من امشب بهش گلتم ترسو اینقد کتکم زد میخواست زنگ بزنم بابام گوشی ازم گرفت به نظرتون چیکار کنم😕😔😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا سگ بیارید، جای این شوهر کردناتون، حداقل سگ همدم و همراهتونه. کتکتون هم نمیزنه، خونه باباتون هم ...

ایشالله دستش بشکنه یا اگرم دعام  مستجاب نمیشه خدا کنه من بمیرم راحت شم😖