2777
2789

میخوام جیغ بکشم انقدر عقب افتادم تو درسام 

قد گاوم میخوابم 

اینجوری ادامه بدم ابیاری گلای قالیم قبول نمیشم 

اخهههه چرااااااا اهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه

چراراراراراراراراراراارارررررررااااااااااااااااااا

دوهفتس تنها جایی که جز اتاقم رفتم دسشوی بوده خسته شدم انقدر همه چی یکنواختههه

اتاقم قد طویله شلوغه ولی چون ته کرونام توم مونده کسی جرعت نداره بیاد کمکم خودمم که مث روانیا شدمممم

my life is going on ...                                                                                                                             یه کنکوری شطرنج باز 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بیا همو کتک بزنیم

👊👊👊👊👊👊

my life is going on ...                                                                                                                             یه کنکوری شطرنج باز 

دهنت سروووویسسس😂😂😂ابیاری گلای قالی عالیییی بووووود😂😂درکت میکنم به شدتتتتت.خودمم دوسال پیش توهمچین فازی بودم.به زمینو زمانو طراح کنکور و هرچی هستو نیست تودنیا فش میدادم😂ولی بااین چیزا قبول نمیشی.بشین بخون تابیای تو نینی سایت.رشتت چیه؟

اندکی صبر...🤍🌱

تا اتاقتو تمیز نکنی دست و دلت به درس خوندن نمیره پاشو یه دست اساسی تمیز کن بعدم یه چایی نبات بخور حا ...

اتاقمو میخوام تمیز کنم میگم درسام مونده بزار شب که خسته شدم حسابی تمیز کنم بعد میفته برا فردا و این چرخه هی اتفاق میفتخ

اتاقمو میخوام تمیز کنم میگم درسام مونده بزار شب که خسته شدم حسابی تمیز کنم بعد میفته برا فردا و این ...

نه اول اتاقتو تمیز کن مگه چقد قراره عقب بیفته تو جای شلوغ و نامرتب نمیشه تمرکز کرد

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
دهنت سروووویسسس😂😂😂ابیاری گلای قالی عالیییی بووووود😂😂درکت میکنم به شدتتتتت.خودمم دوسال پیش توهمچ ...

تففواقن تو کنکوررر تفففففف تف تو قلمچی

تجربیم تجربییی

منم همینم مامانم میگه کنکور بخوره تو سرت حالا مریض روانی نشی بمونی روی دستمون💔🥺

جرررررر😂😂

من که واقعا روانی شدم اصن خیلی اخلاقم سگی شده تو واقعیت خدا بخییر کنه

🔪🔪🔪🔪🔪😤😤

با چاقو حساب نی فقط مشتو لگد