2777
2789

بله

سه الی چهار سال دوست بودیم

مجازی هم آشنا شدیم

والا نارو زن بود. نمک می‌خورد نمک دون میشکست. وقت نمیزاشت اصلا که با هم صحبت کنیم، هر موقع مشکلی داشت میومد سمتم، بازی روانی میداد.

ویران‌گر اعظم هستم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو دانشگاه با دوست دوران راهنماییم دعوام شد و قهر کردم

با یکی از رفیقای من که پسر بود ریختن رو هم منم آبرو جفتشونو پیش همدیگه بردم، انداختمشون به جون هم اومدم بیرون😂

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

من...قطع ارتباط کامل نیست..ولی جوری هست که قطع حساب میشه..

خیلی به ندرت پیام میدیم ...اونم جوابش ساعتها و روزا طول میکشه

دوستم خودبه خود سرد شد...و همچین رفتاری کرد..منم چون دختر تمیزی بود کنار نکشیدم ولی مثل خودش رفتار کردم و میکنم

دوست ۲۱ ساله

بله.. دوست ۱۷ ساله م.. نمیدونم سر هیچی جفتمون چه مرگمونه نمیدونم

البته قبلا اینطوری شده بود الان از دی ماه خبری نداریم از هم

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

من امسال با دو تا از دوستایی ک از سال ۹۳ ۹۴ بودم قطع رابطه کردم 

یکیش چون از کوچیک ترین خوشبم دق میکرد نمیتونست کنترل منه خودشو میفهمید همون جلوم اعتراف میکرد ک ناراحت شده از خوشیم 

یکیشونم خیلی چشمش شور بود خیلی برا حفظ جون خانوادم و خودم قطع رابطه کردم 

مثلا میگفت ماشبنتون ماشین فرداش تا شد غروخته شد 

گفت مامان چ همتی داره میره باشگاه فرداش دقیق تو راه باشگاه تصادف کرد نرفت میگفت وهرت خوبه باز خداروشکر کن دعوامون میشدو...

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️