2777
2789
عنوان

برا نابودی شوهرم دعا کنید دیگه خسته شدم 😭😭😢

| مشاهده متن کامل بحث + 19909 بازدید | 121 پست
کرونا بده بهش شرش کنده بشه من کرونا گرفته بودم تازه خوب شدم رفتمدستمال کروناایی م رو مالیدم قد دستگی ...

کلثوم اکبری مناطق محروم

وخدایی ک بشدت کافیست‌‌.....             ‌‌‌‌                      حوصله بحث و دعوا ندارم مخالف هستی جواب نده ممنونم                                                   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نفرینام خیلی خیلی زود میگیره پس سعی میکنم دهنمو بسته نگهدارم و کسیو نفرین نکنم 

خانوم دکتر آینده ام شایدم پرستار🥺😁حامی زن زندگی آزادی ✌ دختر آریایی ام از نسل اسطوره های ایران عزیزم #مهسا#نیکا#مهرشاد#حمیدرضا#سارینا و ...🤍 طرفدار صلح در سراسر جهان 🌱اتـحـاد رود هـایـیـمـ ، دریـایـیـمـ 😎 #توماج صالحی 🤍 اگه باهام مخالفی ریپلای نکن چون ممکنه بشورمت و بذارمت اونور   
حاجی ی بسته دستمال کرونایی هم برا ما بزار کنار

تاپیک مال ۴سال پیشه کرونا تموم شد 

وخدایی ک بشدت کافیست‌‌.....             ‌‌‌‌                      حوصله بحث و دعوا ندارم مخالف هستی جواب نده ممنونم                                                   

برای سر ب راه شدنش صلوات فرستادم

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
شوهرتون هم‌مادر خاهر  داره نمیشه ک ما دعای بد کنیم ولی دعا میکنمتو این شب های عزیز هر چه خیره ...

میشه بدونم این شبها چه شبیه که عزیزه؟

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁