2777
2789

سلام دوستان توروخدا سرزنشم نکنید من عقدم چن ماهه، خسته شدم دیگه از دست شوهرم خیلی  رفتارش اذیتم میکنه بهشم میگم میگه نه من خوبم تو بدبینی .خانوادشم پشت پسرشونن به باباش گفتم راهنمایش کن اصلا عین خیالشون نیست چیکار کنم دیگه بفهمه ارزشی بر ام نداره.خیلی داغونم کرده با اخلاق وکردارش.همه از نظرش بخصوص خانوادش ادمای خوبین وصلاح مارو میخوان ولی همش دخالت کارشونه ولی من نظرمو میگن میپره بهم

خواهرم همه ی دنیامه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم عقدم شوهرم به شدت دوسم داره ولی وقتی عصبی بشه همه چی میگه زودم پشیمون میشه این بار فوش داد بلاکش ...

من دیشب تقصیر خودش بود پرید بهم سر موصوعی بعد رفته به مامانش گفته.از دیرکز زنگ نمیرنه توقع داره من پیا یا زنگ بزنم یه لحظه نمیگه شاید تقصیر من باشه

خواهرم همه ی دنیامه

ببین اسی واقعا اعصابم خورده امروز به چند نفر گفتم جدا بشن وقتی باطرفت نمیسازی و رسیدین به ته خط جدا شین بهتره

بین خودمون بمونه !دنیا با تو انتهای قصه قشنگیه که قشنگیاش بی انتهاست 😉🤭
تو رو خدا ی تصمیم درست بگیر تا عقدی من عروسی کردم انقد حرص میخورم. ک دارم میمیرم

خواهر مگه عقدم دست من بود ۴ ماه حنگیدم نمیخوام دعوا اخر کارخودشونو کردن الان چجوری جداشم

خواهرم همه ی دنیامه