2777
2789
عنوان

مهریه🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 109 پست

اسی من خودم مهرم ۱۱۴تاست خواهر شوهرم ۱۲۰تا 

جاریمم نمیدونم چندتاست 

اون ۱۱۴رو هم خانوادم گفتن من اعتقادی ندارم به مهر فقط خواستم حرف و‌داستان نشه ولی اینجور پرو بازی حرف زدنم اصلا خوشایندم نیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگه زنداییت ۷۰تاس من لطف می کنم میگم ۸۰تا،🥺

به نظرم و کمار از ۱۱۰ تا نزنید مثلا من خانواده نظرشان روی ۲۰۰ تا بود البته من ۷ سال پیش ازدواج کردم خانواده شوهرم گفتن ۱۱۰ تا مامانم گفت باشه بعد گفت حالا باید ۱۰۰ گرم طلا هم جدا بنویسید کنارش

مهریه واقعا مهمه الان کوتاه نیام؟؟؟؟؟

نظر خودته. ولی من بودم بهم میزدم. چون دیدش به تو اصلا مشخصه غیر انسانیه تو رو کالا میبینه همین اول بسم الله. در حالی که 150 تا اصلا چیزی نیست. من تو روستا میبینم دخترا بالای هزارتا هم میذارن از این حرف وحدیثا نداریم. 

عزیز درروایت داریم مهریه سنگین باعث نفرت میشه اگر واقعا به هم علاقه دارید وهم کفو هستید معیار مهریه ...

خب من به خاطرش می خوام برم شهر غریب وسایلمو اینجا بذارم بعد یه سال برگردم درسش تموم شد قبول کردم برامم مهم نیس چون دوسش دارم ولی اون ..

تو ئه رویت و من ته نها سه یرت ئه کم،، لات سه یر نه بیت که ناگریم،، له دوای تو یه ک ته مه نم بو گریان هه یه،، به لام بو سه یر کردنی تو ته نها ئه م ساته ماوه.

اسی به حرفا نی نی سایتیا گوش نکن بچگانه ام رفتار نکن برو با دوتا مشاور حرف بزن ما که از بطن زندگی همسرت و تو خبر نداریم که

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
میگه زنداییت ۷۰تاس من لطف می کنم میگم ۸۰تا،🥺

تو روایت داریم یکی از شوم بودنهای عروس مهریه بالاس.بهش بگو من حرفی ندارم ولی خانوادم ب هیچ وجه قبول نمیکنن.بنداز گردن خانوادت ن خودت.خودت چونه بزنی معلومه فک میکنه قصدو غرضی داری .بگو خانوادم اینطوری میگن دست من نیس

بهونشه ک این حرفو زده  اگه ب خریدن باشه ک با همون ۸۰ تا هم خریده😂 تو رو خانوادتم واینسا وقتی ...

دوسش دارم ۷ساله باهمیم به خدا من فقط باید بمیرم راحت شم از دنیا و آدماش💔🥺

تو ئه رویت و من ته نها سه یرت ئه کم،، لات سه یر نه بیت که ناگریم،، له دوای تو یه ک ته مه نم بو گریان هه یه،، به لام بو سه یر کردنی تو ته نها ئه م ساته ماوه.
خب من به خاطرش می خوام برم شهر غریب وسایلمو اینجا بذارم بعد یه سال برگردم درسش تموم شد قبول کردم برا ...

خب عزیز مهریه زیاد دلیل دوستی زیاد نیست هم چنین مهریه کم دلیل دوستی کم نیست چرا ما معیار دوستی را با تعدادسکه سنجش می کنیم. 

والا مهریه بالا باعث افتخار نیست خیلی ها هم با مهریه بالای 500 سکه کارشون به جدایی رسید ومهریه را بخ ...

به خدا من خودمم مهریه نمی خوام یه زمانیم جدا بشم هی می بخشم چون بهش احتیاجی ندارم از لحاظ مالی ولی مادرم گفته به خودشم گفتم میگه نه نهایت ۸۰