2777
2789
عنوان

مهریه🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 109 پست
ایشون مردزندگی نیست ازمن گفتن بود

دلمو چیکار خب دوسش دارم😔🥺

تو ئه رویت و من ته نها سه یرت ئه کم،، لات سه یر نه بیت که ناگریم،، له دوای تو یه ک ته مه نم بو گریان هه یه،، به لام بو سه یر کردنی تو ته نها ئه م ساته ماوه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ینی انقد باهاش راحتی که تعداد سکه های زنداییتم میدونه زنداییت به شما چ مربوطه ی خورده تو رابطه هاتون حریم بزارید هیچ وقت به خاطر ی پسر توروی خانوادت درنیا لازمم نیس چون میخواید ازدواج کنید اره همه چی باخبر باشه بسپارش به خانوادت این موضوع کتاب بخون رو روابطت کار کن 

همسرت لجوج و خودخواه  عزیزم 

چه ۸۰ تا چه هزار تا بلاخره باید بنویسن پر در هر صورت داره میخرتت؟؟؟ 

کلا طرز فکرش به اینکه سود خانوادش تو چیه 

اگه دوستت داشت واقعا میگفت بخاد دل خانوادت ۲۰۰ تا اصلا

منو همسرم توافقمون رو ۱۱۴ تا بود اما تو مراسم با بزرگترا گفتن ۳۱۳ تا همسرم گفت چشم هر چی شما بگین چون دوستم داشت فرقی نمیکرد ۱۰۰ یا ۲۰۰ تا بیشتر 

من خودم با مهریه زیاد مخالفم چون مثلا خوانواده پدریم مهربه ۱۰۰۰ به بالاست 

عزیزم من خودم چهارده تا سکه ایم و خداروشکر نزاشتم به خاطر چیزی که مادربزرگ من مرد ولی یه هزاریشو نگر ...

به خدا من طلاقم بگیرم هی احتیاجی به مهریه ندارم ولی هی میگم باشه که مادرم ناراحت نشه یا بقیه حرف نزنن بگن چه ازدواجی بود کرد

تو ئه رویت و من ته نها سه یرت ئه کم،، لات سه یر نه بیت که ناگریم،، له دوای تو یه ک ته مه نم بو گریان هه یه،، به لام بو سه یر کردنی تو ته نها ئه م ساته ماوه.
دوسش دارم ۷ساله باهمیم به خدا من فقط باید بمیرم راحت شم از دنیا و آدماش💔🥺

عزیزم خدا نکنه حالا میگما درسته ۷ ساله باهاشی دوسش داری ولی اون تورو دوست داره؟ دوست داشتنش و فقط تو حرفاش دیدی لابد اره؟ عزیزم دوست داشتن ب همین حرکاتشه ک همین الان بهت ثابت کرد دوستت نداره بیخیالش شو همین الان ممکنه ازدواج کردین ضربه های خیلی بدتری ببینی

به نظرم تا دیر نشد ولش کن بره  بعدا خیلی به مشکل میخوریاا

از کجا مطمئنی؟😔

ازدواج گورستان عشقه عزیزم

بزرگترین دعاها دعابرای فرج مولا صاحب الزمان است گشایش شیعیان تنها درظهورایشان محقق میشوداللهم عجل لولیک الفرج خداوندا مرگ من وفرزندانم راتنها درشهادت قراربده آمیییین۰لایک ودرخاست دوستی ممنوع باتچکر.

اتفاقا اقوام شوهرم با یه آقایی ازدواج کرد سر مهریه به توافق نمی‌رسیدند پسره و پدرش سر مراسم میخواستن پاشن برن و...

الانم سر جهیزیه خون به جیگر کرده و ریزگیری میکنه

به خدا من خودمم مهریه نمی خوام یه زمانیم جدا بشم هی می بخشم چون بهش احتیاجی ندارم از لحاظ مالی ولی م ...

خب واقعا اگر شما به مهریه احتیاجی نداری برای رفع این مشکل که خانواده شما هم رضایت بدن با خواستگاریت صحبت کن وبگو شما150 سکه بگو بعد از مدتی میام دفتر محضر اون 70 تا سکه اضافی را می بخشم. 

به خدا من طلاقم بگیرم هی احتیاجی به مهریه ندارم ولی هی میگم باشه که مادرم ناراحت نشه یا بقیه حرف نزن ...

گلم اگه برای یه زندگی ابدی میخوای بری ازمن به تو نصیحت به جز همسرت هیچ کسی برات نمیمونه...بشین با مادرت صحبت باهمسرت صحبت کن همین الانم که زنگ نزده میتونی با زبون خوش جوری خرش کنی که عین ...از حرفی که زده پشیمون بشه من که قبل این ماجرا رو که نمیدونم...مهریه سنگین مهریه سبک ضامن خوشبختی هیچ کسی نشده برو مشاوره منتطقی فکر کن بانامزدت حرف بزن ...دنیا ارزش ندارع بخوای این کارارو بکنی

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
ببین عزیز مهریه یک دین است به گردن شوهر باید توان شوهر را هم حساب کرد یا نه الان 80 سکه نزدیک 950 می ...

خب من که نمی خوام بگیرم ازش پولش مال خودش و خانوادش من آدم خیلی صبوریم بخوام طلاق بگیرم یا از کسی بدم بیاد دیگه منتشم نمی کشم