2777
2789
عنوان

مهریه🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 109 پست
آخه ما جیک و پوکمون باهمه بعد متاسفانه می دونم مشکل از منه هرچی که هستو یا مادرم یا خانوادم میگن بهش ...

عزیزم جیک و‌پوک هم حدی داره انقدر خام رفتار نکن دودش تو چش خودت میره مهریه بحثی نیست تو واردش بشی الانم برا مادرت گارد میگیره که پرت میکنه ۱۵۰تا تو اج و اجبازیم شده قبول نمیکنه بعدم بگو چه ۱۰۰تا چه ۷۰تا یعنی چی خریدمت مگه مهر برای خرید و فروشه بگو اگه به خریدنه که اوکی من ارزون نمیفروشم تو هم بز خری نکن 

والا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز درروایت داریم مهریه سنگین باعث نفرت میشه اگر واقعا به هم علاقه دارید وهم کفو هستید معیار مهریه ...

درسته باعث نفرت میشه ولی اگه طرف واقعا اونو میخواست حاضر بود بخاطر ۷۰ تا مهریه دیگه ک بخواد بذاره روش اینجوری کنه؟ والا اگه میخواستش با کمال میل و احترام قبول میکرد نه مث بچه ها لجبازی کنه

عزیزم 150 تا! چقدر قانعی. من رو مادرم گفته زیر 500 اصلا حرفشو نزن. 

میگه زنداییت ۷۰تاس من لطف می کنم میگم ۸۰تا،🥺

تو ئه رویت و من ته نها سه یرت ئه کم،، لات سه یر نه بیت که ناگریم،، له دوای تو یه ک ته مه نم بو گریان هه یه،، به لام بو سه یر کردنی تو ته نها ئه م ساته ماوه.
یاد بگیر از همین الان هرچی شد زودی گزارش نده بهش 

باید یاد بگیرم حق با توه اشتباه از خودمه

تو ئه رویت و من ته نها سه یرت ئه کم،، لات سه یر نه بیت که ناگریم،، له دوای تو یه ک ته مه نم بو گریان هه یه،، به لام بو سه یر کردنی تو ته نها ئه م ساته ماوه.

ایشون مردزندگی نیست ازمن گفتن بود

بزرگترین دعاها دعابرای فرج مولا صاحب الزمان است گشایش شیعیان تنها درظهورایشان محقق میشوداللهم عجل لولیک الفرج خداوندا مرگ من وفرزندانم راتنها درشهادت قراربده آمیییین۰لایک ودرخاست دوستی ممنوع باتچکر.

عزیزم من خودم چهارده تا سکه ایم و خداروشکر نزاشتم به خاطر چیزی که مادربزرگ من مرد ولی یه هزاریشو نگرفت یه عمر باعث دلخوری بین خانواده ها همسرم بشم....مرد اگه مرد باشه بایک سکه هم خوشبختت میکنه ولی مرد اگه مرد نباشه هزارتا سکه هم که مهرت کنه اخرش اینقدر راه هست قانونو دور بزنه یا زجرت بده که همون یه سکه رو هم ببخشی ..

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
به نظرم باهاش بهم بزن. باهاش ازدواج نکن. به مشکل میخوری

مهریه واقعا مهمه الان کوتاه نیام؟؟؟؟؟

مگه خانوادش میخوان مهریه تو رو بدن که گفته باید هوای خانوادش رو داشته باشه ؟؟ 

لابد خانوادش میدن که میگه😑😑

درسته باعث نفرت میشه ولی اگه طرف واقعا اونو میخواست حاضر بود بخاطر ۷۰ تا مهریه دیگه ک بخواد بذاره رو ...

ببین عزیز مهریه یک دین است به گردن شوهر باید توان شوهر را هم حساب کرد یا نه الان 80 سکه نزدیک 950 میلیون میشه فکر می کنی پول کمیه؟ 

از دیشب باهام قهر کرده سر این موضوع نه زنگی پیامی چیزی قبلا اصلا اینجوری نبود حتی شبا هم نمی ذاشت با ...

عقل داشته باشی توام بهش نه زنگ بزن نه پیام بده 

خودتو سبک و خار نکن و احساسی تصمیم نگیر 

مگه داره برده میخره ...