2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الآن شماره ی مدیربرنامه شون رو می دم با وات هماهنگ کنین واسه مشاوره تلفنی

اگه حضوری نمی تونین

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. *با احترام درخواست دوستی رو نمی پذیرم*دوستان لطفا تاپیکم رو بخونین 🌹مهربون می شه واسه مامانم یه صلوات بفرستی ؟🙏🦋
الآن شماره ی مدیربرنامه شون رو می دم با وات هماهنگ کنین واسه مشاوره تلفنی اگه حضوری نمی تونین

عزیزمی آبجی خدا خیرت بده

ببخشید فداتشم مشاور کنکور میخوام

انقدر استرس دارم و حالم بده که یادم رفت بگم گلم

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕

09369375540 خانم عظیمی مدیربرنامه ی دکتر فتاحی

به خدا ایشون هیچ صنمی باهام نداره که قصدم تبلیغ باشه . واقعا کارشون عااالیه . خودم مشاوره گرفتم زندگیم عوض شده . اگه زندگی شما هم عوض شد کسی نیاز داشت معرفی کنین تا کمکی کرده باشین به همنوعتون

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. *با احترام درخواست دوستی رو نمی پذیرم*دوستان لطفا تاپیکم رو بخونین 🌹مهربون می شه واسه مامانم یه صلوات بفرستی ؟🙏🦋
عزیزمی آبجی خدا خیرت بده ببخشید فداتشم مشاور کنکور میخوام انقدر استرس دارم و حالم بده که یادم رفت ...

عزیزم وقت بگیرین . محض اطمینان قبلش بگین واسه کنکور می خواین . به خانم عظیمی بگین

عزیزم وقت بگیرین . محض اطمینان قبلش بگین واسه کنکور می خواین . به خانم عظیمی بگین

خیلی ممنون فداتشم 

لطف کردی

چشم

بچه ها بازم اگه کسی تیم‌مشاوره ی کنکور خوب یا مشاور کار کشته میشناسه لطف میکنه بگه؟

واقعا درسم عالیه ولی کلافه ام

خدا خیر تون بده

خیلی ممنون فداتشم  لطف کردی چشم

خواهش عزیزم . چشمت پرفروغ