اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. *با احترام درخواست دوستی رو نمی پذیرم*دوستان لطفا تاپیکم رو بخونین 🌹مهربون می شه واسه مامانم یه صلوات بفرستی ؟🙏🦋
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
الآن شماره ی مدیربرنامه شون رو می دم با وات هماهنگ کنین واسه مشاوره تلفنی
اگه حضوری نمی تونین
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. *با احترام درخواست دوستی رو نمی پذیرم*دوستان لطفا تاپیکم رو بخونین 🌹مهربون می شه واسه مامانم یه صلوات بفرستی ؟🙏🦋
به خدا ایشون هیچ صنمی باهام نداره که قصدم تبلیغ باشه . واقعا کارشون عااالیه . خودم مشاوره گرفتم زندگیم عوض شده . اگه زندگی شما هم عوض شد کسی نیاز داشت معرفی کنین تا کمکی کرده باشین به همنوعتون
عزیزمی آبجی خدا خیرت بده ببخشید فداتشم مشاور کنکور میخوام انقدر استرس دارم و حالم بده که یادم رفت ...
عزیزم وقت بگیرین . محض اطمینان قبلش بگین واسه کنکور می خواین . به خانم عظیمی بگین
دکتر امیرآقاجانی، کارشون خیلی عالیه،اگه دوس داشته باشی ایشون هم حضوری مشاور ه میدن هم آنلاین،خداییش که من انقد نتیجه خوبی گرفتم و به آرامش رسیدم که به همه معرفی میکنم ایشون رو.09123409156.