2777
2789
عنوان

کس از این سماور ها داره؟+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 5674 بازدید | 47 پست
شوهرم از وسط ب دو تیکه مساوی تقسیمم میکنه اخه اون از این عادیا اورده بود من پس فرستادم نخواستمش

بگو جنسش چیه اگه برنج باشه تغییر رنگ نمیده یا یه سری زنگ ثابت خواهرم میوه خوریش داره بعد ۷ سال تکونم نخورده ببین جنسش چیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه عزیزم

مگه همیشه میخوای سماور به این بزرگی رو آب بریزی و بجوشونی؟ اینو وقتایی که مهمون داری استفاده کن.

واسه خودتون از جایساز برقی استفاده کن.

اینجوری نو هم میمونه

پیجم @Shaynis_Lady معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...

بگو جنسش چیه اگه برنج باشه تغییر رنگ نمیده یا یه سری زنگ ثابت خواهرم میوه خوریش داره بعد ۷ سال تکونم ...

میگه ضمانتی میدم چیزیش شود واست عوض میکنم فروشنده اشنا خودمونه

To mera jan v jehani😍Az kurdm❤️ Tiker residen be arezom😍
یعنی اینم خراب میشه مال من طلایی

نمیدونم شاید جنسش فرق داره

...گر نباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد/!؟...                            ( گفت چشم تنگ دنیا دوست را                                               یا قناعت پرکند یا خاک گور ._.                                                    خب لازم شد بگم ک من متولد ۸۸نیستم و این عددو برای اوکی شدن کاربریم همینجوری الکی گذاشتم لطفا هی نگید متولد ۸۸ام(با تشکر)😂❤
مبارکه عزیزم مگه همیشه میخوای سماور به این بزرگی رو آب بریزی و بجوشونی؟ اینو وقتایی که مهمون داری ا ...

ممنون بابت راهنمایتو اینجوری بهتره چای سازم دارم از اون استفاده میکنم مرسی عزیزم😍

To mera jan v jehani😍Az kurdm❤️ Tiker residen be arezom😍
ممنون بابت راهنمایتو اینجوری بهتره چای سازم دارم از اون استفاده میکنم مرسی عزیزم😍

خواهش عزیزم🌹🌺🌷

پیجم @Shaynis_Lady معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...