2777
2789
عنوان

کس از این سماور ها داره؟+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 5672 بازدید | 47 پست
 نگو ترو خدا اخه فروشندش اشناس میگه ضمانتی میدم

ببین من شیر آلاتم دقیقا همین رنگیه و بهترین برنده 

ولی بعده ۹ماه رنگش داره تغییر میکنه

امیدوارم برای شما ثابت باشه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی دارید ک از اینا داشته باشه و ازش راضی نباشه

نه والا ندیدم

ولی این رنگ استیل رو چیزای دیگشو دیدم که به مرور سیاه میشه ایشالا این ثابت بمونه عزیزم

در حیرتم از این مردم پستاین طایفه ی زنده کش مرده پرست 
ببین من شیر آلاتم دقیقا همین رنگیه و بهترین برنده  ولی بعده ۹ماه رنگش داره تغییر میکنه امیدوا ...

شوهرم از وسط ب دو تیکه مساوی تقسیمم میکنه اخه اون از این عادیا اورده بود من پس فرستادم نخواستمش

To mera jan v jehani😍Az kurdm❤️ Tiker residen be arezom😍
نه والا ندیدم ولی این رنگ استیل رو چیزای دیگشو دیدم که به مرور سیاه میشه ایشالا این ثابت بمونه عزیز ...

میگه ضمانتی میدم مشکلی پیش اومد بیارش خدایش هرچی تا الان جنس خریدم ازش خیلی خوب از اب درو امده

شوهرم از وسط ب دو تیکه مساوی تقسیمم میکنه اخه اون از این عادیا اورده بود من پس فرستادم نخواستمش

فقط یه راه حل داری پیشگیری کن

بشین همه قسمتهای سماورت رو برق ناخن بزن

دیگه محاله رنگش بره

ولی برق ناخن زیادی لازمه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
میگه ضمانتی میدم مشکلی پیش اومد بیارش خدایش هرچی تا الان جنس خریدم ازش خیلی خوب از اب درو امده

خب مبارک باشه عزیزم با دل خوش😘

در حیرتم از این مردم پستاین طایفه ی زنده کش مرده پرست 
فقط یه راه حل داری پیشگیری کن بشین همه قسمتهای سماورت رو برق ناخن بزن دیگه محاله رنگش بره ولی برق ...

اوه اگه قرار اینجوری باشه همون بهتر پس بفرستم

بچه ها من دارم مهاجرت میکنم ، یه سری وسایل و لباس رو دارم میفروشم اغلب هم نو یا دوسه بار استفاده شده، هی بهش اضافه میکنم ، لینکشو میذارم دوست داشتین ببینین، تلگرامه ،فیلتر شکن میخواد احتمالا .

https://t.me/forooshvasayelkhane1

شیر الات خونمون همینرنگیه به مرور انگار داره سفید میشه

...گر نباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد/!؟...                            ( گفت چشم تنگ دنیا دوست را                                               یا قناعت پرکند یا خاک گور ._.                                                    خب لازم شد بگم ک من متولد ۸۸نیستم و این عددو برای اوکی شدن کاربریم همینجوری الکی گذاشتم لطفا هی نگید متولد ۸۸ام(با تشکر)😂❤