2777
2789
عنوان

چقدر همه دوباره کرونا گرفتن

439 بازدید | 45 پست

انقدر امروز خوندم همه گرفتن باز توهم‌ گرفتم😐

ولی دیگه الان به نظرم تقصیر دو گروه یکی اونایی که واکسن نزدن یکی هم اونایی که معتقدندسرما خوردن کرونا نگرفتن

🤧🙋‍♀️عرض ادب  یک عدد کرونایی😂

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از  عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم زودی خوب شی خوب استراحت کن

مرسی جانم

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از  عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما... 

بله چون خیلیا واکسن نزدن خیلی مکان ها بازشده دوباره   

رفت وآمد شروع شده

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
باید ۷۰ ۸۰ درصد جامعه ایمن بشن نمیزنن که اونوقت ماها هم درد واکسن‌میکشیم هم کرونا😐

بهترین واکسن سینوفارمه حتی از فایزر بهتره بخدا دوستای من امریکا هستن همه گرفتن فایزرم زدن مادرنا زدن اما شدید گرفتن مامانم استرا زد شدید گرفت منو خواهرم و دوستام سینوفارم زدیم خیلی سبک تر از بقیه گرفتیم هرچند واسه ما هم سخت بوپ

بهترین واکسن سینوفارمه حتی از فایزر بهتره بخدا دوستای من امریکا هستن همه گرفتن فایزرم زدن مادرنا زدن ...

امیدوارم بلا ازتون دور باشه ولی رو موردی نمیشه حساب کرد امثر کشورها سینوفارم رو قبول ندارن درصد ایمنی فایزر تا الان از همه بالاتره