2777
2789

نیتت رو دوست دارم ،حتما پیگیر باش فقط بخاطر حس خوبش برات 

ما تو کوچه مون یه آسایشگاه خصوصیه ،خواستم برم برای کارهای آرایشی ولی رایگان ،بهم گفتن لازم نکرده ،خودمون آرایشگر داریم ....نزدیکم بود ،دوست داشتم برم 

نه نیروی داوطلب قبول نمیکنن. بعدم سرای سالمندان مث فیلم های تلویزیون و اینستاگرام گوگولی نیست و پیرهاشون سرحال و تمیز و خندان نیستن. اکثرا آلزایمر دارن ، خودشون رو کثیف میکنن، هر ساعت شبانه روز صدای جیغ یکی میاد چون آلزایمری ها خوابشون کمه و بیدار میشن خیلی خیلی بیقرارن. چه روز چه نصف شب. خیلی خیلی خیلی روحیه ت داغون میشه و فکر نکنم چند دقیقه بیشتر دوام بیاری . من خالم اونجا کار میکرد یه بار با تصورات گوگولی رفتم و خدا شاهده نیم ساعتم نتونستم وایسم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نیتت رو دوست دارم ،حتما پیگیر باش فقط بخاطر حس خوبش برات ما تو کوچه مون یه آسایشگاه خصوصیه ،خواستم ب ...

آره گول بلاگرایی که میگن رفتیم داوطلبانه آرایشگری کردیم و فلان رو نخورید. هیچ کس متفرقه راه نمیدن.

نیتت رو دوست دارم ،حتما پیگیر باش فقط بخاطر حس خوبش برات ما تو کوچه مون یه آسایشگاه خصوصیه ،خواستم ب ...

منم فک میکنم شاید اجازه ندن فک کنن نیت خاصی داشته باشیم. 

من که نزدیکمون جایی نیست ولی دلم میخواد جایی برم که دولتی ارزون باشه اینجور آدما بیشتر احتیاج دارن

البته کمک مالی و پوشک اگر ببرید دم در میگیرن ازتون

آره کمک مالی که راحت قبول میکنن ولی من دوست دارم کاری کنم براشون کنم خودم از اینکار لذت میبرم. قبلا یکیو ماساژ دادم خیلی خوب بود

البته کمک مالی و پوشک اگر ببرید دم در میگیرن ازتون

بله ،تجربه کردیم ،همون دم در یه دست دراز کردن گرفتن و بردن 

این مرکز فقط خانوما رو نگه میدارن گاهی سن بالا ،دلم خواست یکم روحیه بدم بهشون 

آره کمک مالی که راحت قبول میکنن ولی من دوست دارم کاری کنم براشون کنم خودم از اینکار لذت میبرم. قبلا ...

اصلا اجازه نمیدن. یه تفکر اشتباه دیگه هم ملت دارن فکر میکنن اسباب بازی ببریم پرورشگاه خودمون بدیم دست بچه ها !!!!! انگار اینجور جاها خونه خاله س 

بله ،تجربه کردیم ،همون دم در یه دست دراز کردن گرفتن و بردن این مرکز فقط خانوما رو نگه میدارن گاهی سن ...

آره همه ش تقصیر این سریال دوزاری و بلاگرای احمقه که نشون میدن این جور جاها درش بازه هر کی خواست بره 

اجازه ندادن برین داخل؟

نه والله

همون دم در ازمون وسایل رو گرفتن ،کلی میوه و غذا دادیم ،فقط گفتم خانوم تروخدا بدید همین خانوما بخورن ،گفت باشه ،و تموم 

ولی شنیدم متاسفانه گاها  به دستشون نمیرسه 

نه واللههمون دم در ازمون وسایل رو گرفتن ،کلی میوه و غذا دادیم ،فقط گفتم خانوم تروخدا بدید همین خانوم ...

نبرین چیزی . به دستشون نمیرسونن اکثرا . اینا از بهزیستی بودجه میگیرن و یه چیزی مثل یارانه از دولت میگیرن. جدا از اون مراکز خصوصی خدااااتومن پول میگیره از خانواده هاشون