بهترین واکسن سینوفارمه حتی از فایزر بهتره بخدا دوستای من امریکا هستن همه گرفتن فایزرم زدن مادرنا زدن ...
همه ک مثل هم نیستن منم فایزر زده بودم کرونا گرفتم .. خفیف خفیف اصلا نفهمیدم کرونا دارم فقط تستم مثبت شد متوجه شدم .
در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
امیدوارم بلا ازتون دور باشه ولی رو موردی نمیشه حساب کرد امثر کشورها سینوفارم رو قبول ندارن درصد ایمن ...
ممنونم عریزم اما اینو با توجه به ساید افکت بالا استرا میگم و این که اونجور که انتظار میرفت خوب نبود هیج مشکل ساز هم شده فایزر و مادرنا که کلا اصلا به ما نمیرسه ولی مادرنا کارایی بسیار بالا تر از فایزر داره و زود تر از فایزر تاییدیه نهایی گرفت و واریانت اومیکرون رو بیشتر از همه ساپورت میکنه اما برای ما ایرانی ها همون سینوفارم بیشتر صلاح هست حداقل ساید افکت بدی نداره کارایشم قابل قبوله
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همه ک مثل هم نیستن منم فایزر زده بودم کرونا گرفتم .. خفیف خفیف اصلا نفهمیدم کرونا دارم فقط تست ...
اره خوب قطعا اما مگه ما دستمون به فایزر میرسه؟ بین استرا و سینوفارم اگر بخوام بگم قطعا سینوفارم بهتره اینم گفتم فایزر منطورم اینه فکر نکنن منتظر فایزر و مادرنا باید باشن همه ممکمه بگیرن با وجود واکسن
اره خوب قطعا اما مگه ما دستمون به فایزر میرسه؟ بین استرا و سینوفارم اگر بخوام بگم قطعا سینوفارم بهتر ...
کلا هر واکسنی میتونن بزنن خوبه. به جز استرا ک اونم بالای ۳۹ ساله ها مجازن .
در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
همونا هم نزنن بهتره کلا واکسن جالبی نیست استرا خیلی مخالفشم خودم میگم اول مادرنا
اتفاقا سومی و میخواستن مدرنا بزنن برام .. ولی کنسل کردم نرفتم . چون همسرم ک دوز سوم و زد دو سه روز افتاد . من ترسیدم بزنم بیفتم . کسی نیست ازم نگهداری کنه