سلام خانوم ها من ۲۱ روزه که از موعدم گذشته و هنوز پریود نشدم بعد ۱۷ روز هم بی بی چک گذاشتم منفی شد یه ۹ روزی میشه که خیلی سینه درد دارم و دو روزه حالت تهوع دارم اینم بگم حالت تهوع خیلی کم
خیلی سر در گمم چیکار کنم اونایی که تاخیر پریودی دارین یکی دو هفته قبل پریود بشین سینه درد میگیرین؟
زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه ایی تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه استزیرا زنان اسیر ، هرگز قادر نخواهند بود انسان هایی آگاه و آزادی خواه پرورش دهند….
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
كلا پريودم نامنظمه...قرصم ميخورم باز قطع ك ميكنم برميگرده عين اولش🤦🏻♀️دكترمم ميگه بايد ورزش كني...نميدونم ديه...اعصابم خرد ميشه
زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه ایی تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه استزیرا زنان اسیر ، هرگز قادر نخواهند بود انسان هایی آگاه و آزادی خواه پرورش دهند….
ولي جلوگيري داريم با كاندوم من حتي چكشون ميكنم...اخه مگ ميشهه خدايا🥴😩كاش پريود شم😭😭😭