2777
2789

سلام خانوم ها من ۲۱ روزه که از موعدم گذشته و هنوز پریود نشدم بعد ۱۷ روز هم بی بی چک گذاشتم منفی شد یه ۹ روزی میشه که خیلی سینه درد دارم و دو روزه حالت تهوع دارم اینم بگم حالت تهوع خیلی کم 

خیلی سر در گمم چیکار کنم اونایی که تاخیر پریودی دارین یکی دو هفته قبل پریود بشین سینه درد میگیرین؟

⚘🌹🌷الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ🌷🌹

وااي من الان ٣٠ روزه از موعدم گذشته:)))...

بيبي چكامم منفي...

وايسادم پريود شم تا برم دكتر

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه ایی تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه استزیرا زنان اسیر ، هرگز قادر نخواهند بود انسان هایی آگاه و آزادی خواه پرورش دهند….

چون من همیشه دو سه روز قبل پریود سینه درد میگرفتم 

ولی الان نزدیک ۱۰ روزه سینه درد دارم ممکنه باردار باشم بی بی چک نشون نده؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وااي من الان ٣٠ روزه از موعدم گذشته:)))... بيبي چكامم منفي... وايسادم پريود شم تا برم دكتر

تو اقدامی؟ 

مشکل خاصی نداری؟

آره منم اینجوری شدم رفتم آمپول زدن پریود شدم و اینکه یه تست خون بده منفی بود عرق رازیانه بخور تا پری ...

عرق رازیانه خوبه؟؟ 

کاربر صد هزاربار ترکیده 😑به خودم قول مردونه میدم وارد تاپیکای سیاسی نشم،
تو اقدامی؟  مشکل خاصی نداری؟

مه اقدام نيستممم برا همين استرس دارم..

كلا پريودم نامنظمه...قرصم ميخورم باز قطع ك ميكنم برميگرده عين اولش🤦🏻‍♀️دكترمم ميگه بايد ورزش كني...نميدونم ديه...اعصابم خرد ميشه

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه ایی تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه استزیرا زنان اسیر ، هرگز قادر نخواهند بود انسان هایی آگاه و آزادی خواه پرورش دهند….
آره منم اینجوری شدم رفتم آمپول زدن پریود شدم و اینکه یه تست خون بده منفی بود عرق رازیانه بخور تا پری ...

اخه من اندومتریوز دارم رازیانه برام خوب نیست

مه اقدام نيستممم برا همين استرس دارم.. كلا پريودم نامنظمه...قرصم ميخورم باز قطع ك ميكنم برميگرده عي ...

اوووف منم خیلی عصبی هستم هی میپرم به شوهرم

البته من ۴ ساله اقدامم خییلی دلم می خواد باردار بشم

بچه ها ميگما اگر چيزي بود تا الان تست نشون ميداد نه؟! 

اخه از طرفي ميگم الكي ازمايش خون بدم وقتي تست منفيه اونم منفي ميشه ديه....

از يه طرفم ميترسم چيزي باشهههه

ولي جلوگيري داريم با كاندوم من حتي چكشون ميكنم...اخه مگ ميشهه خدايا🥴😩كاش پريود شم😭😭😭

اوووف منم خیلی عصبی هستم هی میپرم به شوهرم البته من ۴ ساله اقدامم خییلی دلم می خواد باردار بشم

خو گرمی نخور برو ازمایش بده شاید تست خراب بوده

کاربر صد هزاربار ترکیده 😑به خودم قول مردونه میدم وارد تاپیکای سیاسی نشم،