2777
2789

سلام چه چیزایی جذبتون کرده 

تو فکرمه یه کافه کتاب بزنیم و محلش  رو داریم ولی نمی‌دونم سود میده یا نه 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا میتونی بکن تو پاچه ادایی کن دکوراسیون رو یه فهوه رو بده ۱۴۵ به اسلایس کیک ۲۰۰ یه کروسان ۳۶۰ درمیا ...

خیلی گرون باشه فکر کنم دیگه کسی نیاد 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
سلام بنظرم میشه پاتوق بچه های دانشجو مخصوصا دورهمی های روانشناسی چون رفته بودم کافه کتاب دورهمی دانش ...

نزدیک دانشگاه آزاد  هم هستیم پولدارن بخوان بیان 

دنبال یه شغل راحت و بی درد سرم فکر کنم این شغل باحال باشه 

انقدر آدم هستن بیان من رفتم یه کافه یه شیرینی ناپلئونی دقت کن یک دونه با یه فنجون چایی ۵۰۰ هزار تومن ...

خوب دفعه بعد نمیری 😂 

میخام یه جای باحال باشه با مشتری های ثابت 

نزدیک دانشگاه آزاد هم هستیم پولدارن بخوان بیان دنبال یه شغل راحت و بی درد سرم فکر کنم این شغل باحال ...

آره مطمئن باش جواب میده 

فقط فضای کافه تون باید جدید و شیک باشه جوری که رهگذر میبینن تو ذهنش بمونه که خواست بره کافه اونجا رو انتخاب کنه 

خوب دفعه بعد نمیری 😂 میخام یه جای باحال باشه با مشتری های ثابت

🤣

ببین نیاز اون منطقه ای که هستی و قشر چیه مثلا ما مغازه مونو دادیم کرایه به یه پیتزایی اگرچه پیتزا خوبه ولی چون دکورش بیشتر خانواده پسند و پیرونه اس اصلا تینیجر و جوون نمیره درحالی محله ی ما خیلی جوون و نوجوون رقت و آمد داره

حالا تو ببین بیشتر مردم منطقه تون چه میلین نیازشون بشناسی کار در میاد