2777
2789

کشیدین یا جراحی کزدین چند روز درد داشتین مسکن مصرف کردین؟؟؟من هشت روزه جراحی کردم هنوزم روزی سه تا پروفن میخورم وگرنه از درد میمیرم.طبیعیه یا نه؟؟؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورم همون مورديه  كه بعد از جراحى دندون عقل فك باز نميشه، گفته بوديد ٢٨ روز درگيرش بوديد و ب ...

اها بله من با یه چیز دیگه اشتباه گرفتم😂جانم عزیزم بگو شماهم اینجوری شدی؟

بله، نگرانم، دو هفتست، شما چكار كرديد خوب شديد من هرشب كيسه آبگرم ميذارم اما فايده نداره

ببین من این اواخر میرفتم دکتر فقط فک رو ماساژ میداد که بتونم دهنمو باز کنم.شما هم اینکارو بکن آروم آروم فک و دهنتو ماساژ بده میدونم درد داره من گریه میکردم.اما راهش همینه اول حوله گرم بزار بعد شروع کن با دست ماساژ بده دهنتو باز و بسته کن.من نزدیک یک ماه عذاب کشیدم.این دومی هم که تازه جراحی کردم پونزده روز طول کشید تاخوب بشم اما دچار تریسموس نشدم دومی رو.چون ایندفعه دهنم زیادباز نموند سریع جراحی تموم کن

البته من جراحى دندون عقل نداشتم و يه پركردگى ساده بود اما بيحسى رو خيلى بد تزريق كرد جورى كه به ...

شاید عفونت داشتی که خونریزی کرده اخه من یه عصب کشی کردم خونریزی کرد بعد گفت بیش از حد عفونت کرده