2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزيزم خوبي شما طبيعي دوقلو باردار شدين؟جنسيت چي هست؟ ضمن اينكه انشالله نيني هاتون سلامت بدنيا ...

سلام عزیزم با ای وی اف باردار شدم سه قلو بود یکی رو رویداکت کردم . الان یه پسر و دختر دارم

یه دختر دارم تا نداره
سلام عزیزم با ای وی اف باردار شدم سه قلو بود یکی رو رویداکت کردم . الان یه پسر و دختر دارم

خدا برات حفظشون كنه..هزينه اي وي اف چقدره و كجا انجام دادين؟

من يه پسر دارم و دلم ميخواد دوقلو پسر دختر هم داشته باشم اما نميدونم ميتونم يا نه

🌱خدايا هزاران مرتبه شكرت براي وجود عزيزانم🌱
خدا برات حفظشون كنه..هزينه اي وي اف چقدره و كجا انجام دادين؟ من يه پسر دارم و دلم ميخواد دوقلو پسر ...

ممنون. من نوین مشهد انجام دادم حول و هوش ۲۰ تومن شد. دوقلویی واقعا سخته اصلا نخواه هزار تا احتمال هست یکی بیار از سلامتیش و وضعیتش مطمئن باش. خودت هم به عذاب ننداز

یه دختر دارم تا نداره
ممنون. من نوین مشهد انجام دادم حول و هوش ۲۰ تومن شد. دوقلویی واقعا سخته اصلا نخواه هزار تا احتمال هس ...

اره انقدر ديدم سخته واقعا از سرم انداختم.. انشالله نيني هاتو سالم و سلامت بغل كني🥰

🌱خدايا هزاران مرتبه شكرت براي وجود عزيزانم🌱
عزیزم شما سونو انومالی کجا رفتی بالاخره؟ 

رفتم مشهد پیش دکتر علم الهدی‌. دکترم گفت بهتره بری پیش ایشون. البته تو بجنورد هم کسی راهنماییم نکرد واسه یه سونوگرافی معتبر

یه دختر دارم تا نداره