2777
2789
عنوان

این مرد هدفش چیه واقعا ؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 35 پست
بره کرم بگیره خارشش بیفته تازه میگه هر شب برنامه داره !!!

خودتم بدت نمیاد ؟ والا سررریع بلاکش کن 

دنبال کنجکاوی نباش طرف فکر کرده پایه ای طفلک زنش

اگر دنبال شوگر ددی هستم بگم که عروسک جنسی میشی و از نظرش هرزه و زندگی خراب کن تهش زنشو هر چند پیر میچسبه

دختر جون با خودت با جسم ات با روح ات با عمرت بازی نکن والسلام 

کاری نداره که پاشو :💥نماز بخون💥نماز بخون💥نماز بخون💥 نماز بخون💥نماز💥نماز💥نماز 💥گوشی زمین ، الان پا شدم یا الله💓من رفتم نماز 😍😇  🌸 اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم  🌸لینک حذف تاپیک کلیک کنید راه درمان : 🍎 تنبلی تخمدان توسط متخصص مجرب》 کافیه دوران پریودی wc میرید خودتونو نشویید البته پشت موردی نداره ، پیف پیف نکنید من تجربه مو گفتم متخصص گفته 🍎 یبوست 》دایما بیسکویت جمانه سبوس دار بخور محل فروش: فروشگاه های زنجیره ای هایپر مارکت ها و دیج.ی کالا معمولا هست شایدم اکالا انلاین  🍎معده درد : ابلیمو و کلا ترشی جات نخورید   طبق تجربه ی خودم درمان نسبی کرونا 》 اب نخود نذر انرژی مثبت 》انرژی مثبت بفرست انرژی مثبت دریافت کن🌸 من خیلی مهربانم و خدا عاشقمه😍 شما چطور؟🙂👑💓اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 👑💓السلام علیک یا امام رضا علیه السلام👑 💖السلام علیکم یا کل ائمه السلام علیهم👑💓 اللهم عجل لولیک الفرج💓👑😍😍😍  پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : به روزگار ناسزا مگوييد؛ زيرا خداوند مى فرمايد : روزگار من هستم 😐😔. شب از من است و من آن را نو مى كنم و كهنه مى گردانم.  🌃🌄💒
اینجور مردا رو باید رسوا کرد منتهی با  مدرکی که به زنشون میدیم

ولش کن زنش حتما سن بالاست کجا رو داده بره با بچه هاش مجبوره بسوز و بسازه گناه داره افکلرشو سمی نکن 

بعدشم دشمن برای خودت نساز فقط بلاک‌

کاری نداره که پاشو :💥نماز بخون💥نماز بخون💥نماز بخون💥 نماز بخون💥نماز💥نماز💥نماز 💥گوشی زمین ، الان پا شدم یا الله💓من رفتم نماز 😍😇  🌸 اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم  🌸لینک حذف تاپیک کلیک کنید راه درمان : 🍎 تنبلی تخمدان توسط متخصص مجرب》 کافیه دوران پریودی wc میرید خودتونو نشویید البته پشت موردی نداره ، پیف پیف نکنید من تجربه مو گفتم متخصص گفته 🍎 یبوست 》دایما بیسکویت جمانه سبوس دار بخور محل فروش: فروشگاه های زنجیره ای هایپر مارکت ها و دیج.ی کالا معمولا هست شایدم اکالا انلاین  🍎معده درد : ابلیمو و کلا ترشی جات نخورید   طبق تجربه ی خودم درمان نسبی کرونا 》 اب نخود نذر انرژی مثبت 》انرژی مثبت بفرست انرژی مثبت دریافت کن🌸 من خیلی مهربانم و خدا عاشقمه😍 شما چطور؟🙂👑💓اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 👑💓السلام علیک یا امام رضا علیه السلام👑 💖السلام علیکم یا کل ائمه السلام علیهم👑💓 اللهم عجل لولیک الفرج💓👑😍😍😍  پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : به روزگار ناسزا مگوييد؛ زيرا خداوند مى فرمايد : روزگار من هستم 😐😔. شب از من است و من آن را نو مى كنم و كهنه مى گردانم.  🌃🌄💒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کن زنش حتما سن بالاست کجا رو داده بره با بچه هاش مجبوره بسوز و بسازه گناه داره افکلرشو سمی نکن&n ...

اره بابا اصلا ارزشش رو نداره تازه منم راضی نمیشم خونه زندگی یه زن رو از هم بپاشم اولا که اصلا اهل رابطه نیستم بعد هم اگه بخوام با کسی باشم رسمی و با یه ادم مجرد نه متاهل زن دار...  

خودتم بدت نمیاد ؟ والا سررریع بلاکش کن  دنبال کنجکاوی نباش طرف فکر کرده پایه ای طفلک زنش اگر ...

نه حساب هیج کدوم اینا نیست عزیزم . من رفتم اداره با ماسک این ریس اونجا بود دیگه شماره منو داشت از پرونده م پیام داد و زنگ زد و این مزخرفات من بعدا فهمیدم متاهله اما وارد رابطه رسمی نشدم خدا رو شکر بعدش بهش گفتمتو منو ندیدی چطور میگی خوشت اومده گفت از نگاه /111 از اون اشغالهای هرزه سر بزیر هست که امصالش همه جا هست و ادم فکر میکنه چشم پاکن .. گندن اینا گندددد