2777
2789
عنوان

این مرد هدفش چیه واقعا ؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره میخوام ببینم تا کجا پیش میره 

امثال ادمای کثیفی مثل شما به زندگی من گند زدن ؛ اون فحش هایی هم که نوشتی دروغ بود فقط تاپیک زدی مطمئن بشی علاقه داره یا قضیه چیه وگرنه کاری به زن و بچه های اون مرد نداری

تنوع از لحاظ همسر هوس کرده!!سی ساله با یه نفر بوده الان دلش یه نفر جدید میخاد😒😏

اره دقیقا همینه میگه از بوی اشپزخونه و پیاز بدم میاد برام تنوع نداره یکی میخوام که ازش انرزی بگیرم و لذت ببرم  میگم  اشتباه  کرفتی 

امثال ادمای کثیفی مثل شما به زندگی من گند زدن ؛ اون فحش هایی هم که نوشتی دروغ بود فقط تاپیک زدی مطمئ ...

مرسی عزیزم  خیلی خوب حرف میزنی  افرین . کاش دهنت رو مسواک میزدی حرفای قشنگت در مورد این ادم کثیف کم نیاره

اخه اگه این کاری ازش میومد که دنبال یه زن دیگه نمیرفت معلومه ناتوانی داره 

اوکی پس توچرا ارتباطتو قط نمیکنی اگ واقعا بدت میاد؟

امیدوارم جهنمی که میگفتن همین دنیا باشه. واقعا دیگه حوصله جهنم رفتنو ندارم ✋🏻  
عزیزم کمک نخواستم فقط نمیدونم فاز یه ادم چیه و تا کجا میتونه وقاحت داشته باشه .

فازش دلگی و هرزگیه . تو این موارد مردا فقط به یک چیز فکر میکنن

برای لذت بردن از زندگی کافیست کمی احمق باشی!
فازش دلگی و هرزگیه . تو این موارد مردا فقط به یک چیز فکر میکنن

اره چون وقتی حرف میزنه نفس نفس میزنه بعد میگه قبلم داره از جا در میاد میگن لابد بیماری قلبی داری .. تا حالا ادم چندشی مثل این ندیدم