2777
2789
عنوان

شوهرم میحواد خونه بابامو و ماشین داداشموآتیش بزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 35 پست
اره پلیس امنتظر نشسته یه چوب گرفته دستش اسی بره شکایت کنه چوب بکنه تو ماتحتش😒😒😒  خونه یارو ...

من گفتم نشسته منتظر ؟؟؟گفتم یه شکایت نامه تنظیم کن که صورت جلسه داشته باشی 

بعدم تهدید خیلی جرم بزرگیه از خود ارتکاب جرم مجازاتی بیشتره 

هر چی رو پیگیری نکنی همین میشه کدوم کلانتری یا دادسرایی میگه دزد و خودت پیدا کن؟؟؟ ممکن بگن به کی مشکوکی اما پیدا کن امکان نداره 

عجب صبری دارد این گربهء نفرین شدهء کره زمین💔به امید جهانی بدون جنگ پر از صلح و آرامش 🏳️ (♥️🧿🦋خدایا ممنونتم که همچین معجزه ای👼🏻 🤰🏼برای من رقم زدی،این حس خوب سهم من هم شد 👩🏼‍🍼🦋🧿 ♥️)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقدر قرص اعصاب خوردم 

دکتر اعصاب بهم گفت بداد خودت برس وگرنه باید بستری بشی 

هیچ کس درکم نمیکنه همه اناظار دارن من خوب باشم میگن اون اخلاقش همینه 

کبدم بخاطر دارهایی ک خوردم چرب شده کاش بمیرم 😫😫😫

طرف مشکل روانی داره باید بگیرن تو تیمارستان ببندنش که درس عبرت بشه برای آیندگان و گنده گورها  ...

خیلی شرایط بدی دارم . همیشه توی ترس و اضطرابم ک مبادا دعوا نشه بعد میگه چرا ازم میترسی

من گفتم نشسته منتظر ؟؟؟گفتم یه شکایت نامه تنظیم کن که صورت جلسه داشته باشی  بعدم تهدید خیلی جر ...

اره شاید ایران نیستی 😏😏خونه باغ خواهرم 4سال پیش دزد زد همه چیز بردن حتی اسباب بازی بچه هاش رفتن اطلاع دادن گفتن دوربین مداربسته نصب کنین سر دیوار هم حفاظ بزنید شوهر خواهرم گفته بود ممنوندکه گفتی خودم خرم عقلم نمیرسه گرفتن یارو یه شب بازداشت کردن به جرم توهین  چند شب پیش تو کوچه دعوا شده بود 4تا بچه با چاقو داشتن همو تیکه تیکه میکردنذمردم زنگ زدن 110 پلیس 2ساعت بعد امد رسید اگه مردم جداشون نمیکردن همو کشته بودن یکی چاقو خورده تو ریه ش هنوز اوضاعش وخیمه 

کاش خدا خودش چراغ راهت روشن کنه وقتی داری واسم دعا میکنی که خونم زودتر درست بشه ازین خرابه برم اونجای دارم خونه درست میکنم وسط بیابون اما مهم نیست مهم اینه که دیواراش نشست نکرده چاهش ریزش نکرده دیواراش ترک ندارن باغچه ش مملو از عقرب عنکبوت نیست مهمتر از همه مال خودمونه خود خودمون 😭😭
خیلی شرایط بدی دارم . همیشه توی ترس و اضطرابم ک مبادا دعوا نشه بعد میگه چرا ازم میترسی

نمیتونی براش پرونده پزشکی درست کنی که نشون بده مشکل روانی داره بعد ببری دادگاه 

کاش خدا خودش چراغ راهت روشن کنه وقتی داری واسم دعا میکنی که خونم زودتر درست بشه ازین خرابه برم اونجای دارم خونه درست میکنم وسط بیابون اما مهم نیست مهم اینه که دیواراش نشست نکرده چاهش ریزش نکرده دیواراش ترک ندارن باغچه ش مملو از عقرب عنکبوت نیست مهمتر از همه مال خودمونه خود خودمون 😭😭
نمیتونی براش پرونده پزشکی درست کنی که نشون بده مشکل روانی داره بعد ببری دادگاه 

من خودمم مدت ها تحت درمان بودم اگر من پرنده بسازم اونم مدارک جمع میکنه دخترمو ازم میگیره 

بعدشم من جدا بشم ب پشتوانه کی 

تنها راهم اینه فقط بمیرم بخدا 

یوقتا میگم کاش بمیره من از دستش راحت بشم ببین این ادم چقدر منو عذاب داده راصی ب مرگ خودم و خودشم 

خب عزیز من اشتباه میکنی 

میدونی همراه روحت داری جسمتم نابود میکنی به خاطر یه هیچی ندار ؟؟

چرا باید با اموال پدرت تو رو تهدید کنه 😡

ن مخالف برخورد فیزیکی ام 

کلا به نظرم دهن به دهن با آدم بی شخصیت آدم رو هم شأن اون آدم پایین میاره 

اما اگر ازش شکایت نکنی خودت داری خودت رو نابود میکنی 

اگر این آدم ذره ای وجود داشت شرف داشت حرف نمیزد عمل میکرد در ضمن تن لششو تکون میداد که تو رو تامین کنه نه که تو رو نابود کنه 

خانوادش چی میگن 

عجب صبری دارد این گربهء نفرین شدهء کره زمین💔به امید جهانی بدون جنگ پر از صلح و آرامش 🏳️ (♥️🧿🦋خدایا ممنونتم که همچین معجزه ای👼🏻 🤰🏼برای من رقم زدی،این حس خوب سهم من هم شد 👩🏼‍🍼🦋🧿 ♥️)

تهدیداتش رو وقتی داره صداشو ضبط کن . گوشی رو بزار رو حالت ضبط بزارش سر میز . بعدشم برو وکیل طلاق بگیر و اقدام کن 

اگه میتونی برو خونه پدر مادرت از همین الان 

اگه شوهرت شروع به تهدید کرد دوباره میگی تو دادگاه صداتو پخش میکنم اگه حتی یه بلای کوچیکی سرم بیاد برات چند سال زندان میبرن . 

و به احتمال زیاد اگه خیلی اثبات داشته باشی (که تهدید میکنه و تعادل روانی نداره) حضانت دخترتم بدن بهت بعد از ۷ سالگی

من خودمم مدت ها تحت درمان بودم اگر من پرنده بسازم اونم مدارک جمع میکنه دخترمو ازم میگیره  بعدش ...

اگه بتونی متهمش کنی بری دادگاه صلاحبت نگهداری نداشته باشه خودت تقاضای طلاق کن نهرت ببخش بچه بگیر میگی خودت خونه داری کار هم بلدی این یعنی 70درصد شرایطت جوره فقط باید یک سال سختی به جون بخری در عوض باقی عمرت راحتی 

خب عزیز من اشتباه میکنی  میدونی همراه روحت داری جسمتم نابود میکنی به خاطر یه هیچی ندار ؟؟ چرا ...

یکسال با خونوادش رفت و آمد نداشتم چون خیلی اذیت میکردن 

بعد یسال باز خودم رفتم چون عذاب میکشیدم بچم تنها میرفت 

بخدا من چند سال حتی موهامو رنگ نکردم . موقع رابطه دلم میخواد گریه کنم اذیت میشم دلم نمیخواد بهم دست بزنه 

من نمیخوام دخترم خانوادم آسیب ببینن  رسما دارم فقط بخاطر دخترم زندگی میکنم

درست میگی نمیخوای دخترت آسیب ببینه حق داری 

ولی الان دخترت تو آرامش داره زندگی میکنه یا یه مامان افسرده داره و یه بابای وحشی لب و دهن 

نجاتش بده که آسیب نبینه عزیز جان