2777
2789
عنوان

شوهرم میحواد خونه بابامو و ماشین داداشموآتیش بزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 35 پست
اگه بتونی متهمش کنی بری دادگاه صلاحبت نگهداری نداشته باشه خودت تقاضای طلاق کن نهرت ببخش بچه بگیر میگ ...

میترسم حس میکنم توانشو ندارم اعصاب جدال ندارم 

تا وقتی جدا بشم کجا برم میترسم بچمو برداره ببره 

چون قبلا این کار کرده 

توروخدا تا از زندگیتون مطمئن نشدین بچه دار نشین 

اونم نابود میشه 

یکسال با خونوادش رفت و آمد نداشتم چون خیلی اذیت میکردن  بعد یسال باز خودم رفتم چون عذاب میکشید ...

چرا انقدر خودتو عذاب میدی 

شرایط مالی داری استقلال مالی داری عین دستمال کاغذی کثیف از زندگیت بیرونش کن 

این آدم ارزش فکر کردن نداره چه برسه نابود کردن خودت و آینده یه دختر بچه 

عجب صبری دارد این گربهء نفرین شدهء کره زمین💔به امید جهانی بدون جنگ پر از صلح و آرامش 🏳️ (♥️🧿🦋خدایا ممنونتم که همچین معجزه ای👼🏻 🤰🏼برای من رقم زدی،این حس خوب سهم من هم شد 👩🏼‍🍼🦋🧿 ♥️)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درست میگی نمیخوای دخترت آسیب ببینه حق داری  ولی الان دخترت تو آرامش داره زندگی میکنه یا یه مام ...

حتی میترسم عنوان کنم 

بارها گفتم امشب باهاش حرف میزنم 

دلم میخواد بهش بگم دیگه توان ادامه این زندگی ندارم بگم بیا توافقی  جدا بشیم میترسم بخدا میترسم 

میترسم ی بلا سرخودش بیاره بندازن گردن من 

حتی میترسم عنوان کنم  بارها گفتم امشب باهاش حرف میزنم  دلم میخواد بهش بگم دیگه توان ادام ...

چقدر خوشحال میشم آدم های بی وجود و بی غیرت یه جوری پاک بشن از رو زمین که اثری از آثارشون نمونه 

این مشکل روانی داره همه هم میدونن بی خود میکنن بندازن گردنت فقط ازش مدرک جمع کن 

عجب صبری دارد این گربهء نفرین شدهء کره زمین💔به امید جهانی بدون جنگ پر از صلح و آرامش 🏳️ (♥️🧿🦋خدایا ممنونتم که همچین معجزه ای👼🏻 🤰🏼برای من رقم زدی،این حس خوب سهم من هم شد 👩🏼‍🍼🦋🧿 ♥️)

هرچی بقیع میگن شما میگین نمیتونم و نمیشه هیچی نشد نداره شما خودت اگ واقعن خسته ای بریدی بخاطر دخترتم ک شده وضع زندگیتو درست میکنه مسئول در قبال اینده و زندگی بچه ای ک بدنیا اوردی اگ بفکر باشی و زندگیت واست مهم باشه یه اقدامی میکنی و گرنه با تاپیک زدن هیچیییییییی درست نمیشه

هرچی بقیع میگن شما میگین نمیتونم و نمیشه هیچی نشد نداره شما خودت اگ واقعن خسته ای بریدی بخاطر دخترتم ...

شما بگو چکار کنم . ی شوهر دیوونه دارم ک حتی جرات ندارم جدا بشم . خانوادم منو رها کردن کجا برم چکار کنم اگر تنها بودم میزاشتم میرفتم یجا کسی پیدام نکنه . فقط بخاطر دخترم نفس میکشم . شوهرم میگه دوسم داره رفتارش چیز دیگه میگه . شایدم واقعا خودمم ک مشکل دارم .