2777
2789
عنوان

تا کی تبعیض جنسیتی

259 بازدید | 30 پست

چرا پدر و مادر ها تبعیض قائل میشن بین دختر و پسر 

۱۹ سالمه ...من ظرف ها رو میشورم غذا درست میکنم اما پدر و مادرم هر چقدر پول دارن برای داداشمه هرچی ملکه به نام اونه و کرایه مغازه و خونه همه دست اونه چون پسره داداشمم از اون پسراییه که اگر اعتباری داره و هر چی داره بخاطر پول بابامه

تو خونه که کمک حال هیچکس نیست سرکارم نمیره براش خونه خریدن بهترین منطقه شهر  ازدواج کرد تا کوچیکترین مراسم که ربطی به همسرش نداره برا همسرش کادو میخرن این وسط منم که اشکمو در میارن و سرم غر میزنن هرچقدرم کار کنم و خوبی کنم نمیبینن و فقط بدی های منو می بینن دستم نمک نداره  اونا عشق و حال میکنن و من مُردگی میکنم خسته شدم مگه پسرا چی دارن که ما دخترا نداریم بخدا من اگر پسر داشته باشمم بازم دخترمو بیشتر دوست دارم و بیشتر دورش میگردم چون میدونم دخترا روحیشون حساس تره واقعا خیلی روم فشار بود که این جا این حرفا رو زدم😔😔

خوشا آنان که در گهواره مردند▪️که بویی از غم دنیا نبردند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🥺🥺

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲