2777
2789
این با ی مسافرت خوب حل میشه  من ب این حس برسم میفهمم وقت مسافرت رفتنه حتی شده ب روزه حتماااا و ...

اگر امام رضا بطلبه تا اخر سال قراره بریم مشهد...

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرص چی؟  بیهوش بودی ؟منم میخوام امشب ۱۵۵تا قرص بخورم

قبل اینکه خود کشی بکنی تاپیک پر بازدید و ببین عاقبت اونایی که خودکشی کردن

با خودکشی دردات تموم نمیشه تازه دردات شروع میشه 

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁
همه چی ت گذشتم زیاد زجر. کشیدم بچه طلاقیم دو بار ناپدری داشتم عذابم میدادن مامانم س بار ازدواج کرد و ...

انقدر ناامید نباش

حالا جریان ناپدری رو کاری ندارم

ولی منم همه کار خونه رو دوسم بود،کار میرفتم،خاهره فلج داشتم ک کاراشو میکردم و افتخار میکردم ب خودم

هیچکسم نمیزاشتم در موردم حرفی بزنه

تو همه چیز بهترین باش حتا تمیز کاری خونه

بعد ب خودتم برس

اگر با مدل موی خاصی حالت بهتر میشه برو انجام بده،نزار برات تصمیم بکیرن

قوی باش نه احمق

خودکشی چه صیغه ایه!

با ی عالمه تریک خوردم اینقدر زیاد بود که نمیدونم چقدر بود هیچ مرگم هم نشد  ی بارم ۸۰‌تا قرص خ ...

از تریاک آوردی🥴🥴🥴🥴

گفتم فراموشم مکن گفتی تو در یادی مگر؟! /تیکر بدنیا آمدن خواهرزادم

قبل هر اقدامی یه چند روز برو بیمارستان بست بشین حتما کیس خودکشی میارن اون وقت صدای التماس هاشونو گوش کن 

اونا هم به اندازه تو از زندگی خسته بودن و خودکشی کردن ولی پشیمون شدن 

برو کسایی که خودشونو دار میزنن رو نگاه کن بلا استثنا همه ناخن های دستشون شکسته چون با همه قوا تلاش میکنن خودشونو نجات بدن 

همه پشیمون میشن 

شک نکن به این مسأله 

تو که به بدتری راه فکر می‌کنی به راه های دیگه هم فکر کن میخوای یه روانکاو بهت معرفی کنم ؟ سه چهار جلسه صحبت کنی اوکی میشی واست قصه هم نمیگه صحبت انگیزشی هم نمیکنه مستقیم می‌ره توی ضمیر ناخودآگاهت ، مستقیم می‌ره سراغ همون مسأله ای که تو رو به اینجا رسونده و همون جا به کمک خودت درمانش می‌کنه . زندگیت از این رو به اون رو میشه 

اینو نمیخوای با یه روانکاو دیگه صحبت کن اگه همه راه ها رو رفتی بعد جواب نگرفتی بیا سراغ همین راه حلی که همه پشیمونن ازش 

همه چی ت گذشتم زیاد زجر. کشیدم بچه طلاقیم دو بار ناپدری داشتم عذابم میدادن مامانم س بار ازدواج کرد و ...

االهی من بگردم. چقد سختی کشیدی قربونت برم. چقدر درد و رنج تحمل کردی. سنی هم نداری آخه. قشنگم میدونم دلت خیلی پر از درد هست.  من چه کمکی میتونم‌بهت بکنم عزیزدلم؟ میتونی بهم بگی؟

اگه خواستین برای شادی روح مامانم قشنگم صلوات بفرستین لطفا. مرسی مهربونا❤️