الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هیچ قرصی انسان رو نمیکشه مگر قرص برنج،بدترین نوع خودکشی قرص برنج هست،طرف سالم و سرحال میره بیمارستان ...
توروخدا نگین اینارو یه درصد رفت و خودشو کشت عذاب وحدان نمیگیرین ک چرا بهش راه کار یاد دادین😢
مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️ مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷
ببین عزیزم نمیدونم مشکل شما چیه و چرا به خودکشی فکر میکنی باخودکشی هیچ چی حل نمیشه که هیچ معدت داغون میشه و تااخر عمر درد معده میکشی فکر نکن فقط شما مشکل داری همه مون داشتیم و داریم فقط راهش این نیست من دوست ندارم مشکلمو بگم چون واقعا اون موقع تو شرایطی بدی بودم و مردن رو ترجیح میدادم اما وقتی نمردم و زنده موندم و مشکلمو همه فهمیدن دیدم ای بابا اونقدرا هم حاد نبوده من خودم بزرگش کرده بودم ازت میخوام فقط با خدا حرف بزن فقط و فقط خدا
کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫
پریدن از ارتفاع قرص خوردن خفگی رگ زدن همه چی حتی یه بار پریدن جلو ماشین
Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈 song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️
در ساحل ماسه ای با خدا قدم میزدم به پشت سرم نگاه کردم جاهایی که از خوشی ها حرف زده بودیم جای دو رد پا بود،و جاهایی که از سختی ها حرف زده بودیم جای یک رد پا بود.به خدا گفتم تو سختی ها کنارم نبودی؟..گفت آن رد پایی که میبینی من هستم ، تورا در سختی ها به دوش میکشیدم..❤️مهربان خدای من❤️
مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️ مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷