2777
2789

نمیدونم چندتا ولی یه مشت پر قرص گذاشتم تو دهنم زود فهمیدن انقدر پشتمو زدن تا بالا اوردم همه رو 

ولی تا صبح درد کشیدم تپش قلبمم بالا بود و عرق میکردم و سردرد وحشناکی داشتم

کاربرقدیمی هستم میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرسی🌱(اینجا سایت تبادل نظر هست پس دوست عزیز اگه نظرم رو دوست نداشتی گزارش نزن)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ قرصی انسان رو نمیکشه مگر قرص برنج،بدترین نوع خودکشی قرص برنج هست،طرف سالم و سرحال میره بیمارستان ...

توروخدا نگین اینارو یه درصد رفت و خودشو کشت عذاب وحدان نمیگیرین ک چرا بهش راه کار یاد دادین😢

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

ببین عزیزم نمیدونم مشکل شما چیه و چرا به خودکشی فکر میکنی باخودکشی هیچ چی حل نمیشه که هیچ معدت داغون میشه و تااخر عمر درد معده میکشی فکر نکن فقط شما مشکل داری همه مون داشتیم و داریم فقط راهش این نیست من دوست ندارم مشکلمو بگم چون واقعا اون موقع تو شرایطی بدی بودم و مردن رو ترجیح میدادم اما وقتی نمردم و زنده موندم و مشکلمو همه فهمیدن  دیدم ای بابا اونقدرا هم حاد نبوده  من خودم بزرگش کرده بودم ازت میخوام فقط با خدا حرف بزن فقط و فقط خدا

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫

من انواع روش های خودکشی رو امتحان کردم 

پریدن از ارتفاع قرص خوردن خفگی رگ زدن همه چی حتی یه بار پریدن جلو ماشین

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️
دلم مرگ نمیخواد اما دلم میخواد 1 ماه بیهوش شم دوباره برگردم زندگی عادی  خیلی خستم

این با ی مسافرت خوب حل میشه 

من ب این حس برسم میفهمم وقت مسافرت رفتنه حتی شده ی روزه حتماااا و حتمااا طبیعت باشه

منم خیلی سختی کشیدم ولی پشیمونم  حتی بعد خودکشی هم درکم نکردن خانوادم 

از ترس ابرو دکتر هم منو نبردن 

ولی الان برای زندگی میجنگم هیچکی و هیچ چیز ارزش خودکشی نداره

کاربرقدیمی هستم میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرسی🌱(اینجا سایت تبادل نظر هست پس دوست عزیز اگه نظرم رو دوست نداشتی گزارش نزن)
هیچ قرصی انسان رو نمیکشه مگر قرص برنج،بدترین نوع خودکشی قرص برنج هست،طرف سالم و سرحال میره بیمارستان ...

قرص برنجم میگن اگر فورا حجامت کنه خوب میشه

اینو از یه ادم خفن تو طب سنتی شنیدم

حالا شاید بگین برووو بابا علم جدید نمیتونه کاری کنه حالا خجامت نجاتش میده؟؟

اما امتحانش مجانیه لااقل از اینکه بشینیم نگاه کنیم طرف داره جون میده بهتره

شاید اثر کرد

و نخ به نخ دهنم دودست... غمت غلیظ ترین کامست...
من ضعیفم باشه

تو ضعیف نیستی حرفمو بد برداشت نکن

اتفاقا دختر قوی ای هستی

نماز بخون اروم میشی

در ساحل ماسه ای با خدا قدم میزدم به پشت سرم نگاه کردم جاهایی که از خوشی ها حرف زده بودیم جای دو رد پا بود،و جاهایی که از سختی ها حرف زده بودیم جای یک رد پا بود.به خدا گفتم تو سختی ها کنارم نبودی؟..گفت آن رد پایی که میبینی من هستم ، تورا در سختی ها به دوش میکشیدم..❤️مهربان خدای من❤️
قشنگ معلم الکیه بخوای بخوری نیم ساعت طول میکشه

😂😂😂😂😂خوردن قرصا نیم ساعت طول میکشه

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷