2777
2789

بهترع زندگی پس از زندگیو ببینید یه نفر که مرده بود دیده بود کسایی که خودکشی کردن اون دنیا هروز بخاطر همون درد خودکشی میکنن یعنی عذابمون همون دردیه که بخاطرش خود کشی کردن 

ادمای ضعیف خودکشی میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم مرگ نمیخواد اما دلم میخواد 1 ماه بیهوش شم دوباره برگردم زندگی عادی 

خیلی خستم

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

هیچ قرصی انسان رو نمیکشه مگر قرص برنج،بدترین نوع خودکشی قرص برنج هست،طرف سالم و سرحال میره بیمارستان و میگه کمکم کنید قرص برنج خوردم حالا پشیمونم نجاتم بدین،ولی نمیتونن کاری براش بکنن و ذره ذره طرف جون میده

باورنمیکنی ک زنده ام یاباورنمیکنی ک خوردم؟

بابا اینجا همه کاراگاه الکی هستن. دوست دوست من هم خورده بود تعداد بالا.‌خدا رو هزار بار شکر نجات پیدا کرد. 

مثل شما. مواظب خودتون باشین. امیدوارم دیگه هیچ وقت تا اون حد نا‌امید نشین

اگه خواستین برای شادی روح مامانم قشنگم صلوات بفرستین لطفا. مرسی مهربونا❤️

منم خودکشی کردم یبار من بخاطر تجاوز اما الان پشیمونم چون خدا بهم همسریو داد که حاضرم بمیرم براش اتفاقی نیوفته مرگ پایانش نیست همیشه خدا تو راهمون کساییو میذارن که میشن تموم زندگیمون 

من با تیغ زدم رو رگ دستم اما اشتباه زدم🤭🤭به خاطر خیانت شوهرم الان میگم به درک خودمو عشق است

بچه ام بیماره لطفاً برای سلامتیش صلوات بفرستید🙏لایک کنید منم براتون صلوات می‌فرستم به هر نیتی که دارید  
چرا عزیز دلم؟  چی شده‌ تا این حد ناراحت و دلزده شدی؟

همه چی ت گذشتم زیاد زجر. کشیدم بچه طلاقیم دو بار ناپدری داشتم عذابم میدادن مامانم س بار ازدواج کرد و طلاق گرفت کار خونه تمیزی درس آشپزی بچه داری همش گردن منه خودمم اجازه هبچیو ندارم محدود محدودم حتی تا مغازه نمیتونم بزنم بیرون همش حسرت ب دلم مونده همه چی حتی میخوام موهامو کوتاه کنم نمیزارع ب خودم برسم

خودکشی کردن کار آدم ضعیف هاست

جرأت داری زندگی کن...

در ساحل ماسه ای با خدا قدم میزدم به پشت سرم نگاه کردم جاهایی که از خوشی ها حرف زده بودیم جای دو رد پا بود،و جاهایی که از سختی ها حرف زده بودیم جای یک رد پا بود.به خدا گفتم تو سختی ها کنارم نبودی؟..گفت آن رد پایی که میبینی من هستم ، تورا در سختی ها به دوش میکشیدم..❤️مهربان خدای من❤️