بهترع زندگی پس از زندگیو ببینید یه نفر که مرده بود دیده بود کسایی که خودکشی کردن اون دنیا هروز بخاطر همون درد خودکشی میکنن یعنی عذابمون همون دردیه که بخاطرش خود کشی کردن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هیچ قرصی انسان رو نمیکشه مگر قرص برنج،بدترین نوع خودکشی قرص برنج هست،طرف سالم و سرحال میره بیمارستان و میگه کمکم کنید قرص برنج خوردم حالا پشیمونم نجاتم بدین،ولی نمیتونن کاری براش بکنن و ذره ذره طرف جون میده
منم خودکشی کردم یبار من بخاطر تجاوز اما الان پشیمونم چون خدا بهم همسریو داد که حاضرم بمیرم براش اتفاقی نیوفته مرگ پایانش نیست همیشه خدا تو راهمون کساییو میذارن که میشن تموم زندگیمون
چرا عزیز دلم؟ چی شده تا این حد ناراحت و دلزده شدی؟
همه چی ت گذشتم زیاد زجر. کشیدم بچه طلاقیم دو بار ناپدری داشتم عذابم میدادن مامانم س بار ازدواج کرد و طلاق گرفت کار خونه تمیزی درس آشپزی بچه داری همش گردن منه خودمم اجازه هبچیو ندارم محدود محدودم حتی تا مغازه نمیتونم بزنم بیرون همش حسرت ب دلم مونده همه چی حتی میخوام موهامو کوتاه کنم نمیزارع ب خودم برسم
در ساحل ماسه ای با خدا قدم میزدم به پشت سرم نگاه کردم جاهایی که از خوشی ها حرف زده بودیم جای دو رد پا بود،و جاهایی که از سختی ها حرف زده بودیم جای یک رد پا بود.به خدا گفتم تو سختی ها کنارم نبودی؟..گفت آن رد پایی که میبینی من هستم ، تورا در سختی ها به دوش میکشیدم..❤️مهربان خدای من❤️