2777
2789
تاپیک قبلی گفتی ک خودت مادرتو بی اعتماد کردی پس میشه درستش کرد این قضیه اعتماد رو برگردون راهتو ب بی ...

منم اینستا ندارم یک زن 29 ساله مادر یک بچه هستم اما اینستا ندارم ولی همه ی اطرافیانم دارن  مگه چی کم شده از زندگیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خ چیکار کنم ای خدا نمیگذره

پس اگه بری اون دنیا میخوای چی بگی؟!

میگن چندسال سال اون دنیا فقط معادل یه روز اینجاست

تازه فک کن درد جهنمم چاشنیش شده باشه

اونوقت میخوای چیکارکنی؟اگه الان میدونی که آینده‌ایم درکاره اما حالت اینه پس اون دنیا میخوای چی کار کنی؟اونجاهم بگی چرا نمیگذره؟

شیطون😐

نگهبان جهنم😂

نکیر😐

منکر😑

فرشته های دیگه😶

همش ۱۶ سالته.میدونی چه چیییییزایی هنوز مونده که ببینی.چه لذتایی تو دنیا مونده که نچشیدی

مگه میشه همیشه وضع همین بمونه منتها روزای خوش برااوناست که روزای سخت هم تحمل کنن

آهای دنیا! حواست باشه! تو دنیای "منی"!ماله "منی"! موظفی به سازی که میزنم برقصی!موظفی اونطور که رنگت میکنم رخ نشون بدی!تو...موظفی...اونجور که "من" میخوام باشی!!! گفتم یادآوری کنم😏😉
هوووف ۷ماهه نمیتونم برم بیرون خ کی درس میشه

فقط ۷ ماه گذشته😶هنوز باید صبر کنی من ۵ سال صبر کردم مثل تو بخاطر یه اشتباه تو مجازی تا ۵ سال گوشی نداشتم و امسالم از همین شهریور گرفتم ببین تاریخ عضویتم رو همین که گوشی گرفتم عضو شدم 

دخترم😌نگید دخترو چه به فوتبال🤫💙 اگه مخالفی نظر منو پاسخ نده  درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی خانم ها
مرسی💔 

فداتشم💖💖💖

آهای دنیا! حواست باشه! تو دنیای "منی"!ماله "منی"! موظفی به سازی که میزنم برقصی!موظفی اونطور که رنگت میکنم رخ نشون بدی!تو...موظفی...اونجور که "من" میخوام باشی!!! گفتم یادآوری کنم😏😉

من قبلا قرص خوردم داییم رسوندم بیمارستان معدمو شستشو دادن پدرم در اومد 

یه دفعه هم با تیغ زدم شوهرم نجاتم داد ت یه هفته فکر کنم گیج بودم ولی رد اون هنوز هست انگار دیروز زده شده ولی واسه سال 95 بود 

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
 چرا زدی؟

یه سری مشکلات بود از هر طرف بهم فشار میاوردن و لجبازی میکردن فکر میکردم وجود من باعث شده زدم ک نباشم همه راحت بشن 

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
هوووف ۷ماهه نمیتونم برم بیرون خ کی درس میشه

بیرون نری ک اعتماد اون برنمیگرده ک 

چنتا کارباید انجام بدی فک نکن از شکم سیری میگما من خودم سر ی قضیه توعقد اعتماد شوهرموازدست دادم یعنی کارمون داشت ب طلاق میکشید انقددررر تلاش کردم تااعتماد رو برگردونم شاید ب ظاهر چیز آسونی بیاد ولی زمان بره 

یک حتماااا حتماااا اعلام کن ک قبول داری اون کار اشتباه بود و الان پشیمونی 

دو چندوقت با مادرت کمی مهربون تر باش 

میگی افسردس عصبیه باور کن اونم کم توزندگیش سختی نکشیده بخدا طلاق یبارشم زن رو داغون میکنه چ برسه ک مادرت دوبار طلاق گرفته بهش پیشنهاد بده برید بیرون باهم اینطوری هم خودت کم کم راهت باز میشه هم ب مادرت کمک کردی بخدا مادرا از سنگ نیستن اون بیچاره ها هم هیچ محبتی ندیدن مادر خودم یکیش خب خانواده های قدیمی اینطوربودن ب دخترمحبت نمیکردن  باور کن تو خونه مثل رییس پادگان میمونه انقدر ک سرد و جدیه ولی باهمین کارا یکاری کردم پایه ی هرروز بیرون رفتن شده بود