2777
2789
۸ساله نشده این دردع جدیدی نیس من خیلی سختی کشیدم تایپک قبلمو بخون میبینی زندگیمو

خوندم . دارم میگم.

اونچیزی ک نوشتی اصلا سختی نیست.

فوقش انگار ی ابنباتو از دست ی دختر بچه لوس گرفتنه.

همین مقداره.  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهواز

پاشو اول قرصاتو بریز توی توالت

بعد برو یه چایی خوششششرنگ دم کن

بهترین فنجون ک تو خونه دارید انتخاب کن توش چای بریز برا خودتو مامانتو بقیه

همین

ب همین سادگی

ببین چقدر حس درونیت تغییر میکنه

پاشو

مشکل اینه حتی با رفیقام نمیتونم بیرون نمیتونم ب خودم برسم نمیزارع حتی عکس بگیرم می ای دختر روستایی‌ه ...

منم دهه هشتادیم بیرونم نمیتونم برم حتی از خودم عکسم نمیگیرم و حتی نمیدونم اجازه میدن دانشگاه برم یا نه 

دخترم😌نگید دخترو چه به فوتبال🤫💙 اگه مخالفی نظر منو پاسخ نده  درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی خانم ها
خواهر ناتنی دارم خیلی رو مخ ۵سالشه پدرم درومده اینم گردن من افتاده غذاش درسش همه چیش خودمم دهمم رشتم ...

فکر میکنی فقط خو ت مشکل داره دنیا همش همینه دیگه گاهی بالا داره گاهی پایین داره گاهی روزهای سخت گاهی روزهای خوب و خوش به کسایی فکر کن که حتی همین خانواده ای که داری رو هم ندارن 

یعنی چی داداشت رو مخه؟ چی کارمیکنه؟

اذیتم می‌کنه کثیفه می‌کنه خونه رو هی سر و صدا می‌کنه خواهرمو میزنه وسایلامو می‌بره کرم دارع هرکاری کنم دخالت می‌کنه  چیزی هم بگم منو میزنع همشم با آهن میزنم ت سرم خون میاد مادرم همش منو مقصر می‌دونه مامانم با کمر بند میزنع منو موهامو از جلو با قیچی کوتاه کرد از جلو کچلم کرد داغونم اصلا ی وضعیت هیچ کی نمیتونی درک کنه تا وقتی ت شرایطش بیوفته

فرار کنم چیکار کنم میخواست خلاص بشم

صبرکن گلم

باورکن مثل چشم بهم زدن میگذره

بجنگ برای اینکه حال خوبتو خار کنی تو چشم همه اونایی که ازشون متنفری

خودتو ضعیف جلوه نده

بزار بفک کنن نمیتونن حالتو بد کنن.اونوقته که دیگه حالتو بد نمیکنن😘

آهای دنیا! حواست باشه! تو دنیای "منی"!ماله "منی"! موظفی به سازی که میزنم برقصی!موظفی اونطور که رنگت میکنم رخ نشون بدی!تو...موظفی...اونجور که "من" میخوام باشی!!! گفتم یادآوری کنم😏😉
اذیتم می‌کنه کثیفه می‌کنه خونه رو هی سر و صدا می‌کنه خواهرمو میزنه وسایلامو می‌بره کرم دارع هرکاری ک ...

واقعا شرایطت سخته دلی خودکشی راه حل نیست به یک راه حل خوب و بدرد بخور فکر کن نه راه حلی که به ضررت باشه یکم کتاب بخون خیلی ذهنت باز میشه کتاب بهترین دوسته بنظرم

خواهر ناتنی دارم خیلی رو مخ ۵سالشه پدرم درومده اینم گردن من افتاده غذاش درسش همه چیش خودمم دهمم رشتم ...

تاپیک قبلی گفتی ک خودت مادرتو بی اعتماد کردی پس میشه درستش کرد این قضیه اعتماد رو برگردون راهتو ب بیرون خونه باز کن تاحدودزیادی مشکلاتت حل میشه 

خب دختر خودت خرابش کردی پس پاش وایسا و درستش کن 

بابت اینستا ولی اصلاااا نمیتونم بهت حق بدم چون خودم متنفرم ازش هر کی هم بگه ب جنبه طرف بستگی داره دروووغه