الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خواهر ناتنی دارم خیلی رو مخ ۵سالشه پدرم درومده اینم گردن من افتاده غذاش درسش همه چیش خودمم دهمم رشتم ...
فکر میکنی فقط خو ت مشکل داره دنیا همش همینه دیگه گاهی بالا داره گاهی پایین داره گاهی روزهای سخت گاهی روزهای خوب و خوش به کسایی فکر کن که حتی همین خانواده ای که داری رو هم ندارن
اذیتم میکنه کثیفه میکنه خونه رو هی سر و صدا میکنه خواهرمو میزنه وسایلامو میبره کرم دارع هرکاری کنم دخالت میکنه چیزی هم بگم منو میزنع همشم با آهن میزنم ت سرم خون میاد مادرم همش منو مقصر میدونه مامانم با کمر بند میزنع منو موهامو از جلو با قیچی کوتاه کرد از جلو کچلم کرد داغونم اصلا ی وضعیت هیچ کی نمیتونی درک کنه تا وقتی ت شرایطش بیوفته
بجنگ برای اینکه حال خوبتو خار کنی تو چشم همه اونایی که ازشون متنفری
خودتو ضعیف جلوه نده
بزار بفک کنن نمیتونن حالتو بد کنن.اونوقته که دیگه حالتو بد نمیکنن😘
آهای دنیا! حواست باشه! تو دنیای "منی"!ماله "منی"! موظفی به سازی که میزنم برقصی!موظفی اونطور که رنگت میکنم رخ نشون بدی!تو...موظفی...اونجور که "من" میخوام باشی!!! گفتم یادآوری کنم😏😉
اذیتم میکنه کثیفه میکنه خونه رو هی سر و صدا میکنه خواهرمو میزنه وسایلامو میبره کرم دارع هرکاری ک ...
واقعا شرایطت سخته دلی خودکشی راه حل نیست به یک راه حل خوب و بدرد بخور فکر کن نه راه حلی که به ضررت باشه یکم کتاب بخون خیلی ذهنت باز میشه کتاب بهترین دوسته بنظرم