2777
2789
عنوان

marzi و ژله بستنی و بستنی کیم برای بچه ها🤗

| مشاهده متن کامل بحث + 5835 بازدید | 89 پست
Marzi جونم من فقط به عشق خودت میام نی نی سایت عزیزم 😘😘😘 بدون تو سایت صفا نداره ☺☺☺☺ 🌹🌹🌹

عزیزدلمی 💋

ممنونم مهربون 

باعث افتخارمه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنونم عزیزم لطف دارید به من 🙏🏻❤️💋 باور بفرمایید به حدی ساده اس که وقتی درست کردید خودتون میگید ...

سلام مرضیه خانم 

ببخشید شما به آیه جان  چه شربت تقویتی دادید زمانی که دو ساله بود 

و چه شربت اهنی ؟ 

برام فقط دعا کنید...  

سلام مرضیه خانم  ببخشید شما به آیه جان  چه شربت تقویتی دادید زمانی که دو ساله بود  ...

سلام عزیزم ببخشید من جواب میدم  مکمل ها بعد از دو سالگی فقط باید با تجویز پزشک باشه و ب صورت روتین نباید مصرف شه چون مولتی ویتامین  باعث اضافه وزن تو نوجوانی و بلوغ زود رس میشه 

سلام عزیزم ببخشید من جواب میدم  مکمل ها بعد از دو سالگی فقط باید با تجویز پزشک باشه و ب صورت رو ...

سلام عزیزم کاملا درسته، ما یکی از اشناهامون بچه اش تو کودکی لاغر بود نه اینکه خیلی ضعیف باشه مامانش دوست داشت ک تپل و قدبلندتر بشه با تجویز ی دکتر عمومی بدون دادن آزمایش خون بچه رو همش مولتی اینا میداد حالا ک به سن بلوغ رسیده  خیلی تپل شده. 

پیشرفت، یعنی رقصیدن با آهنگی که یک زمانی باهاش گریه کرده بودی🥰
ممنون ازت خانمی بابت تاپیکهای مفیدت یه سوال در مورد کاپ کیک، اگه مقدار شکرش کمتر باشه تغییری تو باف ...

خواهش میکنم عزیزم 

نه گلم تغییر خاصی توی بافت ایجاد نمیشه 

شکر اگر زیاد تر از مقدار دستور باشه باعث میشه کیک درست پف نکنه و بافتش سنگین بشه 

اما اگر کمی کمتر باشه مشکلی پیش نمیاد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام مرضیه خانم  ببخشید شما به آیه جان  چه شربت تقویتی دادید زمانی که دو ساله بود  ...

سلام عزیزم 

عزیزم بهتره ببرید دکتر و یه آزمایش خون ازش بگیرید ببینید کمبود چه ویتامینی داره همون رو با تجویز پزشک بهش بدید 

من زیر نظر دکترش بهش مولتی سانستول آهن دار میدادم توی ۲ سالگی بعدشم دیگه قط کردم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عالیه مخصوصا بستنی من حتما امتحان میکنم چون دخترم خیلی بستنی میخوره و من نگران ضررش هستم .ممنون که ب ...

قربانت عزیزم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام مرضیه جان 

چون یادمه گفتی بودی آیه هم یبوست داره خواستم ازت راهنمایی بگیرم..تو تاپیکات دیده بودم ماست لاکتیویا.. به دخترم که ۲۱ماهشه میدم ولی فایده ای نداره

آزمایشم داده مشکلی نداشته..شما دیگه چه روشی واسه رفع یبوست پیشنهاد میکنید؟

(آهنم میخوره ولی اهنش خارجیه و باعث مشکل گوارشی نمیشه)

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
سلام مرضیه جان  چون یادمه گفتی بودی آیه هم یبوست داره خواستم ازت راهنمایی بگیرم..تو تاپیکات دی ...

سلام عزیزم 

بله آیه از نوزادی تا حدودای ۱۸ ماهگی درگیر یبوست بود 

ماست لاکتیویا پرچرب تقریبا برای من معجزه میکرد 

من و پدرش به شدت با داروهای شیمیایی برای بچه مخالف بودیم و هستیم 

بخاطر یبوستش به کرات دکتر بردمش اما هر بار میومدم داروهایی که دکتر براش داده بود رو سرچ میکردم و کافی بود یه عوارض کوچیک داشته باشه استقاده نمیکردم 

بین همه داروهایی که دکتر براش داد شربت انجیر فیژان عالی بود هم بی عوارض بود هم موثر 

دیگه وقتی کارم خیلی گیر بود و کاری از دست ماست لاکتیویا برنمیومد روزی ۲ بار صبح و شب هر بار یه قاشق مرباخوری شربت فیژان بهش میدادم خوب میشد 

البته بیشتر از ۵ روز نباید مصرف بشه 

من ۲ روز اینا که میدادم مشکل حل میشد دیگه نمیدادم 

الانم که خب خداروشکر چند سالیه مشکل حل شده و گوارشش معمولی کار میکنه

الان به شما اینو پیشنهاد نمیکنم چون دوست ندارم یه فرد معلوم الحالی بیاد تاپیکم رو به گند بکشه😁

اما پیشنهاد میکنم در مورد شربت انجیر فیژان تحقیق کنید از دکترش بپرسید اگر منع مصرفی براش نداشت مطمئنا ازش جواب میگیرید

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم  بله آیه از نوزادی تا حدودای ۱۸ ماهگی درگیر یبوست بود  ماست لاکتیویا پرچرب تق ...

فیژان عالیه پسرم بعد عملش هر کاری میکرد نمی‌تونست پی پی کنه انقد زور زد سوندش نشت کرد دکتر گف فیژان بده لامصب آب رو آتیش بود 

مرضی الان اومدم تاپیکت بپرسم موقعی ک کرونا گرفتی واس رفع بی اشتهایی چیکار کردی؟من اصلا اشتها ندارم مث حامله ها شدم از بعضی غذاها بدم اومده حتی اسماشونو می‌شنوم تهوع میگیرم

سلام عزیزم  بله آیه از نوزادی تا حدودای ۱۸ ماهگی درگیر یبوست بود  ماست لاکتیویا پرچرب تق ...

مرضی😡میری😤تاپیکاتوقفل میکنی🤔دردسترسمون نیستی😬

من چی بگم بهت😵

به نام خدا:وزن شروع۷۳وزن هدف ۶۳ گروه آبی_۰۰/۱۲/۳