2777
2789
عنوان

marzi و ژله بستنی و بستنی کیم برای بچه ها🤗

| مشاهده متن کامل بحث + 5820 بازدید | 89 پست
چشم تهیه میکنم خیلی دوست داره فقط من بعدا چجوری تاپیکای شمارو پیدا کنم چیزای خوشمزه گذاشتید اخه

توی کاربران اسمم رو سرچ کنید🤗

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداحفظش کنه عزیزم 😍😍 بهترین مامان دنیاروداره 😍😍 من همیشه با دخترخیالیم صحبت میکنم 😅ولی حتی تو ...

قربانت عزیزم❤️💋 

انشالله دختر دار میشید و اون موقع ذوق تهیه بهترین ها واسش به صورت خود جوش توی شما به وجود میاد🤗

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پس چ حس جالبیه مادربودن  ممنونم عزیزم،بهترین هانصیب شما و خانواده😊💟

خیلی جالب و لذت بخش💋

ممنونم عزیزم 

همچنین

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به به خیلی عالی ،دستت دردنکنه😍😍😍😃 مرضی جون برات تاپیک زده بودم ،درخواستم بهت دادم قبول نکردی ؟؟ ...

ممنونم عزیزم 

ببخشید من ندیدم 

الان نگاه میکنم درخواستهای دوستیم رو اگر جدیدا باشه پیداش میکنم و قبول میکنم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

👌👏👏

شاید اگر سعدی مردم این زمانه را میدید،اینگونه می سرود. بنی آدم ابزار یکدیگرند ،گهی پیچ ومهره،گهی واشرند،   یکی دیگران راکند نردبان،  یکی میکشد بار نامردمان،   یکی اره تا نان مردم برد،   یکی تیغ تاخون مردم خورد،   یکی چون قلم خون دل میخورد،   یکی خنجر است وشکم می درد،   چوعضوی به درد آورد روزگار،   دگر عضوها درپی کسب و کار،  خلاصه پر از نفرت وکین و آز،  یکی همچو کرکس یکی چون گراز،   تو کز محنت دیگران بی غمی،  دراین عصر نامت نهند آدمی

واقعا که شما یه خانم هنرمند و باسلیقه هستین غبطه میخورم به این هنراتون عزیزم بمونی برا عزیزانت و ما نی نی سایتیا 😘😘

حتما قالبشو گرفتم درستش میکنم برا پسر شکموی خودم 😁😁عاشق اینجور خواراکیاس 

تو را جانم صدا کردم و اینکه برتر از جانی ❤پسرم همه زندگیمه❤
واقعا که شما یه خانم هنرمند و باسلیقه هستین غبطه میخورم به این هنراتون عزیزم بمونی برا عزیزانت و ما ...

ممنونم عزیزم لطف دارید به من 🙏🏻❤️💋

باور بفرمایید به حدی ساده اس که وقتی درست کردید خودتون میگید چرا قبل تر از این درست نکرده بودم 

نوش جان پسر نازتون باشه😍😍😍🤗

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنونم عزیزم لطف دارید به من 🙏🏻❤️💋 باور بفرمایید به حدی ساده اس که وقتی درست کردید خودتون میگید ...

قربون مهربونیت عزیزم 

نوش جان شما و آیه جون   

تو را جانم صدا کردم و اینکه برتر از جانی ❤پسرم همه زندگیمه❤
وای فکر کردم برای همیشه رفتی🥺 لامصب اینجا چی داره که عادت میکنیم راه برگشت نداریم 🤣🤣

هیچی نداره باور کن😁

منتها من اینجا دوستان عزیز و مهربانی دارم که مرتب بهم پیام میدن و ازم درخواست میکنن که تاپیک بزنم و منم به عشق اونا میزنم🤗

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40