2777
2789
عنوان

خانمای خوشگل بیایننن لطفا

92 بازدید | 4 پست

خانما بنظرتون شغل مزون دوخت و دیزاین درامدش خوبه (مخصوصا طرفای کردستان )بخاطر دوخت لباس کوردیو‌اینا لطفا نظرتونو بهم بگین ارزش داره ادم بره دنبالش چون من اصلا خیاطی بلد نیستم میخوام ببینم ارزش داره برم دنبالش ادم با این شغل میتونه به درامد خوب برسه اگه کارش خوب باشه و خوش سلیقه باشه همه نظر بدین بوسسسسسس به کلتون  💋💋

اره عزیزم مخصوصامردم دیگه ازلباسای کوچه بازاری خسته شدن همه یه شکل فری بدون برش یاطرح خاص حالاتوکردستان علاوه بردوخت لباس محلی سعی کن لباس خوب طراحی کنی درامدش عالیه به ماهی صدمیلیونم میرسه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم مخصوصامردم دیگه ازلباسای کوچه بازاری خسته شدن همه یه شکل فری بدون برش یاطرح خاص حالاتوکردس ...

واقعا میگی ؟ببین من الان از خیاطی سر در نمیارم ولی کلا خیلی سلیقه دارم تو هرچیزی میدونم میتونم خیاط خوبی بشم ولی تو شهرمون چندتامزون معروف هست نمیدونم کارم میگیره یا نه میترسم راستش

واقعا میگی ؟ببین من الان از خیاطی سر در نمیارم ولی کلا خیلی سلیقه دارم تو هرچیزی میدونم میتونم خیاط ...

اگه استعداد داری شروع کن اونام یه‌ومعروف نشدن بعدش کارت فقط منحصربه شهرخودت نکن یعنی توفضای مجازی برای شهرهای    دیگه م مانوربرو