2777
2789
عنوان

میشه بیایند خیلی دلم گرفته😔

187 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها من ۳۲ سالمه و ۴ ماهه اقدام کردم برای بارداری طی آزمایشات اول برای اقدام فهمیدم پلی کیستیکم دکتر بهم متفورمین داد ولی باردار نشدم الان بهم لتروزل داده که از سوم پریود شبی دو تا بخورم دقیقا از وقتی واکسن زدم اصلا درست و حسابی پریود نمیشم هر ماه دو روز خیلی کم پریود شدم واسه همین لتروزول رو نخوردم تا یه پریود درست بشم دیشب دلم پر غصه شد نکنه یائسگی زودرس گرفتم که درست پریود نمیشم ،نکنه خدا بهم بچه نده آخه کار شوهرمم یه طوریه که ممکن رورای تخمک گذاریم نباشه 😔و خیلی فکرای دیگه چقدر آزمون سختیه خدا هیچ کس رو با ندادن بچه امتحان نکنه

تصمیم گرفتم مامان بشم انرژی مثبت بدید زودتر اتفاق بیوفته😇

نگران نباش، توکل کن، ان شالله ب زودی باردار میشی، 

منم که 27 سالمه پریودی منظمی نداشتم و خونریزی خیلی کم، ولی خداروشکر الان باردارم

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان، هی چرخ بزن در دل من، دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضرباان  28 خرداد 1401 دخترکم پا به دنیای عاشقانه من و باباش گذاشت، امیدوارم رفیق های خوبی برای همدیگه باشیم... دعا کنید لایق بهترین  هدیه خدا باشم و بتونم خوب تربیتش کنم... حس شیرین مادری رو برای همه منتظرا آرزو میکنم

قرصا رو باید میخوردی منم ب کمک قرص و آمپول باردار شدم

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان، هی چرخ بزن در دل من، دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضرباان  28 خرداد 1401 دخترکم پا به دنیای عاشقانه من و باباش گذاشت، امیدوارم رفیق های خوبی برای همدیگه باشیم... دعا کنید لایق بهترین  هدیه خدا باشم و بتونم خوب تربیتش کنم... حس شیرین مادری رو برای همه منتظرا آرزو میکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم

تاپیک دیروزمو ببین  

ما سه ماهه اقدامیم

دیروز دکتر گفت توی یه زوج نرمال که هیچ مشکلی نداشته باشن ممکنه تا یکسال زمان ببره، زود دلسرد نشو

ولی من خیلی ناراحتم

منم متفورمین میخورم ولی دکتر آزمایشم رو که دید گفت قندت یکم لب مرزه، باردار بشی ممکنه دیابت بارداری بگیری

از الان بخور

شمام لتروزول خوردی؟

بله، ماه اول لتروزول شبی دو تا، ماه دوم لتروزول و آمپول hcj

سلام عزیزم تاپیک دیروزمو ببین     ما سه ماهه اقدامیم دیروز دکتر گفت توی یه زوج نرمال که ...

شیوا جون خیلی سخته انتظار من خیلی زود روحیمو میبازم شوهرم مثل معجزه راضی شد به بچه دار شدن و الان ذوقشو داره میترسم نا امید بشه

بله، ماه اول لتروزول شبی دو تا، ماه دوم لتروزول و آمپول hcj

وای عزیزم چقدر خوب که جواب گرفتی به من فعلا آمپول نداده فقط قرص داد

انقد دلم خوش بود که واسه ماه اول که میخواستیم اقدام کنیم پاشدم دکتر تعیین جنسیت رفتم  از سه ما ...

منم قبل اقدام دکتر رفتم کلی آزمایش دادم البته من اقدام مداوم نداشتم به خاطر کار شوهرم

خدا شوهری که دوس دارم به من بده بدون بچه هم زندگی میکنم

عزیزم ان شالله بهم میرسید اما یه جایز احساس نیاز بچه به وجود میاد

شیوا جون خیلی سخته انتظار من خیلی زود روحیمو میبازم شوهرم مثل معجزه راضی شد به بچه دار شدن و الان ذو ...

همه اینجا میگن دو سه ماه چیزی نیست و بقیه سالهاست منتظرن ولی واقعا همین دو سه ماهم خستم کرده دیگه

شما شوهرتون بچه نمیخواست الان؟

حالا من شوهرم یک سال و نیم هی میگفت، هی من میگفتم نه، صبر کن حالا، وایسا

فک میکردم یه بار اقدام کنیم تو تاریخ تخمک گذاری میشه دیگه! اصلا وقتی پریود شدم ماه اول انقد ناراحت شدم