2777
2789
عنوان

یه کار قشنگ (صفر)

247 بازدید | 17 پست

سلام مهربونا. امیدوارم همین الان لبخند زده باشید یا حداقل فردا یه اتفاق قشنگ براتون بیفته تا یعالمه لبخند بزنید، یا با کاری که من ازتون میخوام انجام بدین، لبخند بزنید.

حقیقتا من تصمیم گرفتم تا از این به بعد، کارای قشنگی که به نظرم میتونیم انجام بدیم، چندان سخت نیست و باعث خوب شدنِ حالِ دلمون هم میشه رو با شما به اشتراک بذارم.

اگه همین الان، "پناهگاه حیواناتِ(شهر خودتون)" رو گوگل کنید، حداقل یدونه اسم پناهگاه براتون بالا میاد و پیج اینستاگرامش هم میتونید ببینید. و احتمالا تو هایلایت های پیج، یا پست ها یه راهی برای کمک کردن، هست. 

اگه شما روزی کمِ کم کم، سه هزار و سیصد تومان(که پول یه بستنی هم‌نیست) کنار بذارید، در آخر ماه تقریبا صدهزارتومان‌میشه و شما میتونید با همین صدهزارتومان یه کار خیلی خیلی قشنگ انجام بدین و باعث نجات یه حیوون بی گناه یا سیر شدنش یا توی جای گرم‌ خوابیدنش بشید. به خصوص تو این زمستون که هوا به شدت سرده و قیمت همه چیز هم بالا رفته.

اگه تا اینجا این همه حرفمو خوندی و حتی یه کوچولو دلت خواسته این کارو انجام بدی، پس ساده نگذر. شاید اتفاقی نیومدی اینجا :"))) این تاپیکو سیو کن و هر وقت که تونستی حتی هزار تومانم کمک کنی بیا اینجا بگو و حال قشنگتو با ما به اشتراک بذار :")) 

امیدوارم خوابِ یه دشت پر از گل های آفتابگردون ببینید💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدای دل مهربونت دختر😍

پیشنهادت عالیه👍

امیدوارم میلیون ها میلیون ازت وجود داشته باشه تا دنیا مخصوصا جایی که ماییم تبدیل بشه ب ی جای خوب🌟♥️

آهای فلک که گردنت از هممون بلندتره به ما که خسته ایم بگو خونه ی باهار کدوم وره؟
فدای دل مهربونت دختر😍  پیشنهادت عالیه👍 امیدوارم میلیون ها میلیون ازت وجود داشته باشه تا دنی ...

امیدوارم‌میلیون ها میلیونم از تو وجود داشته باشه که انقدر قشنگی و مهربونی و به من لطف داری😍🥺

امیدوارم‌میلیون ها میلیونم از تو وجود داشته باشه که انقدر قشنگی و مهربونی و به من لطف داری😍🥺

الهیییی😍😍😍 قربونت برم دخمل قشنگ با محبت مهربون😘😘😘

آهای فلک که گردنت از هممون بلندتره به ما که خسته ایم بگو خونه ی باهار کدوم وره؟

اتفاقا پیدا کردم و بحسابشون پول ریختم پیام دادم پول ریختم ولی فیش نمیدم که استوری نکنید، دقیقا همونو استوری کرد:)))

روزمره نویس. لطفا از لایک کردن تاپیک های بیات خودداری نمایید.
اتفاقا پیدا کردم و بحسابشون پول ریختم پیام دادم پول ریختم ولی فیش نمیدم که استوری نکنید، دقیقا همونو ...

:")))))))))))))))))) تو یه کار خیلی قشنگ ‌کردی، امیدوارم امشب خوابای آبی ببینی

یه لبخند بزرگ زدم :")

میشه متن بنویسی اون متنه واقعا واقعا خیلی قشنگ بود

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
مرسی عزیزم باعث شدی لبخند بزنم :")))) آره حتما سعی‌میکنم‌تو این‌چند روزه بنویسم💙

مرسیی کاش گزینه فالو کردن داشت هرموقع مینوشتی پیامش میومد😂😢

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️