2777
2789
عنوان

امشب خودکشی میکنم

422 بازدید | 30 پست

زندگیمو داشتم میگذرونم ازادیمو داشتم که رفیق ناباب اومد زندگیمو خراب کرد منو برد ت دنیای مجازی چندبار اشتباه کردم که دیگه مامانم بم اعتماد ندارع حتی تا مغازه هم نمیتونم برم بیرون عقده ای شدم و همش دارم حسرت میخورم همه رفیقام الان با رفیقاشون خوش میگذرونن من موندم تو خونه و فقط حسرت میخورم خیلی محدود شدم شب و روز با قرص خواب و سیگار میگذرونم امشب دیگه به آخر خط رسیدم می‌خوام خودمو بکشم خیلی تحت فشارم  براهیچ کی مهم نیستم بچه طلاقیم خیلی ت زندگیم شکست خوردم دوتا ناپدری داشتم از کوچیکی منو میزدن مامانم س بار ازدواج کرد و طلاق گرفت همه زندگی تمیزی آشپزی بچه داری درس  افتاده گردن  مامانم ی زن عصبی و افسرده شده من  ۱۶سالمه رشتم تجربیه دوس دارم منم تفریح کنم همش ت خونه تنهام  و کسی نمیبرتم تفریح خودمم نمیتونم برم هیچ کی محبت نمیکنه ب فکرم نیس واقعا بریدم خودمو میکشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین کار اینه ب معلم یا مشاو  مدرستون بگی با مادرت حرف بزنه

بعدشم میگذره این روزا

تو انقد ازادی داری ک سیگار میکشی فازتو درک نمیکنم

دعا کنید زندگیمون خوب شه😔

ولی چقدر زندگیت منه حاجی

صبر کن خودکشی نکن😐

فکر میکنم همزادمو پیدا کردم

روی یه تیکه سنگ متحرک وسط ناکجااباد جهان هستی توی یه بدن ضعیف و یه بار مصرف و اصلا هم نمیدونیم چرا و چطور...!

سعی کن اعتمادش شو جلب کنی

حالا که داری امضامو میخونی یه لبخند بزن و لطفا یه صلوات هم برای معلم شدنم بفرست‌. مرسی😚❤           °°hj°°                                                                   الیزابت_باتوری                                           جیران_آماندی_جیران                                                                            اتتت

این روزام میگذره تحمل کن....و فقط تلاش کن....تا یه روزی اینقدر پیشرفت کنی که همه بهت افتخار کنن....

لینک چت ناشناسم   https://abzarek.ir/service-p/msg/2314532                      پارادوکس یعنی  ندارمت ولی گاهی فکر از دست دادنت دیوانه ام میکند ...🙂

عجیبه که مادرتون شما رو زندانی کرده ولی اجازه ی سیگار کشیدن و قرص خواب خوردن رو بهتون میده ، این چه زندان بانیه 

شما خودکشی نمی کنید فقط الان تو دوره ی حساسی هستید . بنظرم بازم از اون قرص خواب ها بخورید و همین الان بخوابید.

مـاورای بـاوری های مـا، مـاورای بـودن و نبـودن های مـا، آنجـا دشتـی هست فـراتـر از هـمه  تصـورات راسـت و چـپ,    تـو را آنجـا خـواهم دید!!!!♥╣
بهترین کار اینه ب معلم یا مشاو  مدرستون بگی با مادرت حرف بزنه بعدشم میگذره این روزا تو انقد ا ...

مشکل از خانواده اس

نمی ذارن تا بقالی سر کوچه بره

ولی سیگار و قرصش به راهه 

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

باز میشه این در

صبح میشه این شب

صبر داشته باش...

حالا که داری امضامو میخونی یه لبخند بزن و لطفا یه صلوات هم برای معلم شدنم بفرست‌. مرسی😚❤           °°hj°°                                                                   الیزابت_باتوری                                           جیران_آماندی_جیران                                                                            اتتت
بهترین کار اینه ب معلم یا مشاو  مدرستون بگی با مادرت حرف بزنه بعدشم میگذره این روزا تو انقد ا ...

یواشکی میکشم و قرص خواب میخورم من حتی راضی نمیشه ب خودم برسم یا عکس بگیرم از خودم

قرص خواب دیگه نخور همش عوارض اونه 

زندگی اینقده سخته که این چیزاکه مامانت نمیزاره بری بیرون و فلان و...زنگ تفریح محسوب میشه 

خودتو کنترل کن اعتماد خانوادتم بدست میاری رفته رفته

مرد مست تک لیلا💔لیلا مست مجنون ها🖤