2777
2789
عنوان

شوهر روانی یا زن بابا؟

659 بازدید | 35 پست

شما باشید کدومو انتخاب میکنید؟🤦‍♀️

فرض کنید فرزند طلاقین.بی گناه کلی مصیبت کشیدین بخاطره پدر و مادر بی مسعولیتتون.زن باباتونم فک میکنه شما حقشو خوردین و کلا دنبال یه راهی میگرده از شره شما خلاص شه.بعدا یه خواستگار میاد وخانواده هم تحقیق کافی رو انجام نمیدن.شوهری که تازه فهمیدین سابقه داره و باچاقو تهدیدتون کرده بعد از سه ماه زندگی و الان اومدین خونه باباتون تا جداشین.پسره هم مثله همیشه وعده ی خیالی که من قول میدم تکرار نشه بده.زن باباتونم مدام براتون سره یه ظرف نشسته یا گرد روی مبل براتون آرزوی مرگ کنه یا الکی بهتون گیر بده که چرا شلوار همیشگیتون تنگه!جایی هم ندارم برم.تهش خونه ی سوت و کور مادربزرگمه که اونا مریضن منم افسردگی دارم برم اونجا وضعیت روحیم بدتر میشه وهمیشه تنهام.گاهی به سرم میزنه برگردم به زندگی و از اینجا فرار کنم گاهی هم میگم بخاطره خانواده ی آسیب زنندم دوباره زندگیمو تباه نکنم.واقعا نمیدونم چیکار کنم.من براشون اضافه ام بودنم اذییتشون میکنه🙂💔

جداشو برو سرکار مستقل شو راحت به هیچ مردی تکیه نکن گلم تا زمین نخوری 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ب نظرم طلاق بگیر و کار کن خرج خودتو دربیار منتی نباشه

شوهرت خیلی خطرناکه

حالا که داری امضامو میخونی یه لبخند بزن و لطفا یه صلوات هم برای معلم شدنم بفرست‌. مرسی😚❤           °°hj°°                                                                   الیزابت_باتوری                                           جیران_آماندی_جیران                                                                            اتتت

من ترجیح میدادم خونه مادربزرگم بمونم و ازتنهاییم لذت ببرم اعصابمم راحت باشه شما خودت ترجیح میدی با شوهر بقول خودت روانیت بسازی یا با زن بابا یا بری پیش مادربزرگتو واعصابت راحت باشه

میخوام کار کنم مشکل این زن وجود من تو خونشه کلا

گوه میخوره خونه پدرته حق نداره حرف بزنه

شروع به کار که کردی هر از گاهی روغنی برنجی چیزی واسه خونه بخر دهنشو ببنده عفریته

حالا که داری امضامو میخونی یه لبخند بزن و لطفا یه صلوات هم برای معلم شدنم بفرست‌. مرسی😚❤           °°hj°°                                                                   الیزابت_باتوری                                           جیران_آماندی_جیران                                                                            اتتت

مسلما به اون زندگی نباید برگردی چون شوهرت آدم بشو نیست و پس فردا یه بچه میاری که سرنوشتش مثل خودت میشه، غر غر های زن بابات رو فعلا هر جور هست تحمل کن و دنبال کار و مستقل شدن باش به خدا توکل کن درست میشه انشالله. مهریه تو نمی تونی بگیری و باهاش مستقل بشی؟

من ترجیح میدادم خونه مادربزرگم بمونم و ازتنهاییم لذت ببرم اعصابمم راحت باشه شما خودت ترجیح میدی با ش ...

اونا به شدت میرضن هر روز ناله و گریه منم اعصابم خورد میشه.یه شهری هم هستن که یه دونه مغازه نداره سوت و کور و خلوت و خطرناکه حتی بیرون هم نمیتونم برم.

خوب تو خونه شوهر روانی و زن بابای نامهربون هم روحیت خوب نمیشه که.

فککنم همون خونه سوت و کور مامان بزرگت بهتر باشه اگه قبولت کنه. به شرطیکه بعدش بری سر کاری که هم روحیت خوب بشه هم دستت تو جیب خودت بره

من و خدا💫