2777
2789
عنوان

بلفاروپلاستی پلک

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 43 پست
اره باید آرایش مناسب یاد بگیرم، بیشتر وقتا عادی و ساده خط چشم میکشم، ممنونمم عزیزمم از راهنماییت ❤️❤ ...

😘😘😘😘😘

کاربری ششم نواربهداشتیتونم سابق  تیکر تولدمه یه فرشته هست به اسم "بیه" ایشون به آرزوهای من رسیدگی میکنه😓ممنون که از بارون استوری میزاریداخه پنجره خونه ما داره جومونگ پخش میکنه😐لب دریا نشستین 50 تا عکس گرفتین؟نیل آرامسترانگ رف کره ماه با۵تا عکس‌برگشتسالهاست منتظر آمدن روزهای بهترمولی نمیدانم چرا هنوز همدیروزها بهترند!فرق من با کبری اینه که تصمیمای من یه نقطه بیشتر داشت. ولی باور کنید به خود سوپ بگی تو غذایی یه نگاه به اینور اونور میندازه با تعجب میپرسه کی؟من!؟ قانون تخطی‌ناپذیر همیشه همین بوده، وقتی به آرزویت می‌رسی که دیگر خیلی دیر شده استیو تولتزآرزوی خالصانه ی من برای تمام نی نی سایتیای عزیز: ایشالله مشکلاتتون حل بشه و شاهد تاپیک های شادو خوب از طرفتون باشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مامانم بلفاروپلاستی پیش دکتر کامبیز ایزدپناه انجام داده و خیلی راضیه. از نظر ظاهری هم هیچ مشکلی نداره. من اینستاگرام دکتر ایزدپناه برات میذارم اونجا هم می تونی نمونه کارهاشو ببینی هم می تونی برای مشاوره یه وقتی تعیین کنی.
https://www.instagram.com/drkambizizadpanah/

من مامانم پیش آقای دکتر مهدی آریانا جراحی پلک انجام داده و خداروشکر نه جای بخیه ش مشخصه نه مشکلی داشته. بنظر من چون خیلی سنت پایین هست بهتره مشاوره بری حتما
این سایت دکتر که میتونی اطلاعات تعیین نوبت ش را داشته باشی
https://www.dr-ariana.com/

من انجام ندادم ولی مامانم انجام داده پیش دکتر صفا صمدزاده

خیلی راضیه اصلا هم به مشکل نخورد الان خیلی خوب شده انگار کلی جوونتر شده 

خیلی دکتر خوش برخوردیم هستن ادم کیف میکنه باهاشون صحبت می کنه و مشورت میکنه چون مطمئنه که دقیقا درست ترین مشاوره هارو میدن 

نمونه کارهاشونم که حرف نداره