2777
2789
عنوان

بلفاروپلاستی پلک

309 بازدید | 43 پست

سلام دوستان خوبید؟ خواستم بدونم کسی هست بلفاروپلاستی پلک بالا انجام داده باشه؟ میشه از تجربیاتش بهم بگه، ممنونممم

و اینکه من 19 سالمه و پف پلک بالا دارم ارثی😢😢😢چشام درشته ولی اون پف پلکم نمیزاره کامل زیبایی چشام ملوم ش☹️ممنون میشم کمک کنید 

ممنون میشم کمک کنید خیلی اعصابمو خورد کرده ☹️من فقطططط بیشترین نگرانیم از اینه که جای بخیه ش نمونه 😭تابستون بعد کنکورم عمل میکنم

میگن بیهوشی هم نداره تازه.. با بی حسیه 

من انجام دادم رد پشتش موند چشمامم قرینه نیس باس جای دکتر خوب بری ک هزیتش بالای ده ملیونه

کاربری ششم نواربهداشتیتونم سابق  تیکر تولدمه یه فرشته هست به اسم "بیه" ایشون به آرزوهای من رسیدگی میکنه😓ممنون که از بارون استوری میزاریداخه پنجره خونه ما داره جومونگ پخش میکنه😐لب دریا نشستین 50 تا عکس گرفتین؟نیل آرامسترانگ رف کره ماه با۵تا عکس‌برگشتسالهاست منتظر آمدن روزهای بهترمولی نمیدانم چرا هنوز همدیروزها بهترند!فرق من با کبری اینه که تصمیمای من یه نقطه بیشتر داشت. ولی باور کنید به خود سوپ بگی تو غذایی یه نگاه به اینور اونور میندازه با تعجب میپرسه کی؟من!؟ قانون تخطی‌ناپذیر همیشه همین بوده، وقتی به آرزویت می‌رسی که دیگر خیلی دیر شده استیو تولتزآرزوی خالصانه ی من برای تمام نی نی سایتیای عزیز: ایشالله مشکلاتتون حل بشه و شاهد تاپیک های شادو خوب از طرفتون باشم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایی ؟خیلی معلومه؟ چند وقته عمل کردین  کجا عمل کردین

آره عزیزم از من ب تو نصیحت اگه چشات درشته اصلن عمل نکن من حیف چشمام ریز بود رفتم‌عمل کردم اگه درشت بود ازین غلطا نمیکردم ردش مونده دکتر پادرایی پیش کسی ک تعریفشو خیلی شنیدم ینی کلی راجبش تحقیق کردم و رفتم اما ردش مونده دیگه چ کنم😢

کاربری ششم نواربهداشتیتونم سابق  تیکر تولدمه یه فرشته هست به اسم "بیه" ایشون به آرزوهای من رسیدگی میکنه😓ممنون که از بارون استوری میزاریداخه پنجره خونه ما داره جومونگ پخش میکنه😐لب دریا نشستین 50 تا عکس گرفتین؟نیل آرامسترانگ رف کره ماه با۵تا عکس‌برگشتسالهاست منتظر آمدن روزهای بهترمولی نمیدانم چرا هنوز همدیروزها بهترند!فرق من با کبری اینه که تصمیمای من یه نقطه بیشتر داشت. ولی باور کنید به خود سوپ بگی تو غذایی یه نگاه به اینور اونور میندازه با تعجب میپرسه کی؟من!؟ قانون تخطی‌ناپذیر همیشه همین بوده، وقتی به آرزویت می‌رسی که دیگر خیلی دیر شده استیو تولتزآرزوی خالصانه ی من برای تمام نی نی سایتیای عزیز: ایشالله مشکلاتتون حل بشه و شاهد تاپیک های شادو خوب از طرفتون باشم.
عیب نداره قیمت هم بالا بشه ولی درست بشه و جاش نمونه 😭

خب پس برو پیش باب شریف نمونه کاراشو دیدم واقعن فوق العاده اس شما کدوم شهری؟ اخه این دکتر ت تهرانه

آره عزیزم از من ب تو نصیحت اگه چشات درشته اصلن عمل نکن من حیف چشمام ریز بود رفتم‌عمل کردم اگه درشت ب ...

😭😭😭ای وای 

من اره چشمام درشته ولی اون پفه میزنه تو ذوق☹️

😭😭😭ای وای  من اره چشمام درشته ولی اون پفه میزنه تو ذوق☹️

بابا پف ک‌چیزی نیس ک اگه درشته نمیخاد زیادی حساس شدی بنظرم

خب پس برو پیش باب شریف نمونه کاراشو دیدم واقعن فوق العاده اس شما کدوم شهری؟ اخه این دکتر ت تهرانه

من همدانم 

یه متخصص چشمی اینجا هس میگن خیلی خوبه

ی ویزیتم رفنم پیشش پارسال که 18 سالم بود، گف خیلی خوب میشه چشماتم درشته، ولی هنوز زوده بزار بشی 20 اینا