2777
2789
عنوان

مهمون دارم تورو خدا کمک کنید

143 بازدید | 14 پست

خانما پسر خاله شوهرم با زن و بچش دعوت کردیم برای فردا شام خیلی حساسن ب پذیرایی اینا . خودمم باردارم تیکر بارداریم هس ..‌ میخام زرشک پلو با مرغ درست کنم ک راحته . اما نمیدونم پیش غذا چی بدم سوپ و آش اصلاا بلد نیستم یعنی خوب نمیشه چی درست کنم پیش غذا ؟ غذای اصلی زرشک پلو با مرغ خوبه یا نه ؟ 

مادر بزرگم همیشه میگ .‌.. هر چقد با دیگران خوب باشی بدی میبینی ولی بر عکسش هر چقد بد باشی همیشه بهت خوبی میکنن .... واقعا راس میگه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد شامم با میوه و آجیل پذیرایی میکنم دیگ حوصله دسر و اینا ندارم ☺

مادر بزرگم همیشه میگ .‌.. هر چقد با دیگران خوب باشی بدی میبینی ولی بر عکسش هر چقد بد باشی همیشه بهت خوبی میکنن .... واقعا راس میگه 

اصلا نگران نباش سوپ و آش راحت ترین غذان چون همه رو می‌ریزی و میزاری جا میفته 

تو نت بزن دستوزاشو

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

کوکو کتلت فینگرفود دیس سبزیجات کوفته ریزه 

اینها راحت‌تره 

اش و سوپ من خیلی دوست ندارم خودم نمیزارم 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 

خوبه 

دیگه شما بارداری قطعا درک می کنند

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

همسن خوبه کمی هم شیرینی بزار 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
همسن خوبه کمی هم شیرینی بزار 

آره عزیزم شیرینی هم میزارم ..‌ میگم یه سوال پیش غذا الویه نمیشه بدم  ؟؟ 

کوکو کتلت فینگرفود دیس سبزیجات کوفته ریزه  اینها راحت‌تره  اش و سوپ من خیلی دوست ندار ...

سالاد الویه نمیشه ب عنوان پیش غذا 😔

اره قورمه سبزیم بذار پیش غذا سالاد ژامبون یا سالاد ماکارانی بذار چون سوپ بلد نیستی منم سوپ بلد نی ...

عزیزم اینایی ک گفتی راستش هیچ کدومو بلد نیستم میشه پیش غذا سالاد الویه بدم یا ب زرشک پلو نمیخوره ؟

آره عزیزم شیرینی هم میزارم ..‌ میگم یه سوال پیش غذا الویه نمیشه بدم  ؟؟

خیلی هم عالیه 

سالاد الویه نمیشه ب عنوان پیش غذا 😔

چرا نمیشه همه هم دوست دارن 

استرس گرم کردن ‌ و اینها هم نداره 

چرا نمیشه همه هم دوست دارن  استرس گرم کردن ‌ و اینها هم نداره

مرسی عزیزم آخه گفتم شاید ب زرشک پلو نخوره بخاطر همین