2777
2789

ی صابون با جلدش بزاری تو کشو 

روی پد بهداشتی عطر اسپری کنین بچسپونید قسمت داخلی کمد لباسا همیشه خوشبو میمونه 

گل خشک شده میتونین اسیاب کنین بزارین تو نمک دون بزارین تو لباس ها چون نمک دندون سوراخ داره بوش خوبه 

عطر الین عالیه 

ی ذره عطر مو بزنین برس بعد مو رو شونه بزنین عالیه ولی زیاد نزنین 

مصرف شیر و ماست پروبیوتیک بدن رو خوشبو میکنه کلا مکمل هایی که پروبیوتیک دارن خوشبو میکنه 

لالیک انکر نویر عطر خیلی خوبیه 

برای خوشبو شدن کمد شیشه عطر های خالی و مام تمام شده بزارین بوی خوبی میده 

الهی همه حال دلشون عالی باشه الهی آمییین🤩🤩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از اسپری رکسونا استفاده میکنم برای زیر بغل

از اون موقع که اونو میزنم کمتر از ادکلن استفاده میکنم

مگه مهمونی بخوام برم 

چون خودش یه عطر ملایم و خیلی خوشبویی داره که آدم همیشه بوی خوبی میده

ایفریای مردونه بوش عالیه 

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
تا پونصدتومن 🤔خوبه

نه خیلی کمه.اگه 700 بتونی هزینه کنی عطر گرم و شیرین دوست داشته باشی که خیلی خوشمزه هم هست فانتزی از برند بریتنی رو بهت پیشنهاد میدم عالیه بوش در حد عطر بن بن چند میلیونی هست 

نه خیلی کمه.اگه 700 بتونی هزینه کنی عطر گرم و شیرین دوست داشته باشی که خیلی خوشمزه هم هست فانتزی از ...

چه بویی بنظرت زود خسته کنندس 

مَن اَز آن روز کهِ دَر بَندِ تُواَم آزادَم
نه خیلی کمه.اگه 700 بتونی هزینه کنی عطر گرم و شیرین دوست داشته باشی که خیلی خوشمزه هم هست فانتزی از ...

با هفصد مشکلی ندارم

مَن اَز آن روز کهِ دَر بَندِ تُواَم آزادَم