2777
2789

سلام۳۸هفته باردارم  بیچاره شدم ازاومیکرون مدام گوش دردم گلوم خلطیه ابریزش دارم چکار کنم دیگ الان ازیترومایسین میخورم فقط با انتی هیستامین توروخدا راهی بلدین بگید چکارکنم حالم خوب نبس اگ زایمان کنم بدبختم 

شما واکسن نزدین مگه؟؟؟

خدایا شکرت🙏ممنون که به من یه فندق هدیه دادی قول میدم از هدیه باارزشت به خوبی مراقبت کنم.لطفا برای همه کسایی که منتظر این هدیه از جانب خدا هستن یه صلوات بفرستین🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹(00/06/26)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی بحق فاطمه زهرا خوب شی و بچت  سالم بغل بگیری لطفان برا مادر شدن منم دعا کن اسمم فاطمه 

لطفان برای مامان شدنم صلوات بفرستید 🙏🙏الهی به ارزوهای قشنگتون برسید .خیلی خیلی محتاج دعا های از ته دلتون هستم 

آخه ان شالله که خوب میشی تا میتونی مایعات و آبمیوه طبیعی آب هویج و پرتقال آب لیمو شیرین و آبلیمو ترش با عسل جوشانده آویشن وپونه بخور استراحت کن زودی خوب میشی علائمت از کی شروع شد از کجا فهمیدی امیکرونه ؟

فرمانده :برو جلو سرباز نترس خدا با ماست  سرباز:اگه خدا با ماست کی با اوناست که دارن اینجور مارو تیکه پاره میکنن 
آخه ان شالله که خوب میشی تا میتونی مایعات و آبمیوه طبیعی آب هویج و پرتقال آب لیمو شیرین و آبلیمو ترش ...

چشم عزیزم مرسی اویشن بدنیس؟ابجوش و لیمو عسل مدام میخورم و سوپ شلغم 

علایمم ۴روزه شروع شده هی بدتر میشم الان همه اینا علایم اومیکرونه دکترگفت