سلام خانوما من با آقایی تو رابطه هستم و تمام خونواده ایشون اطلاع دارن و با مادر منم صحبت کردن و اولش این آقا اصرار داشتن بعد عید بیان خواستگاری ولی یهو همه چی عوض شد نه که نخوان با من ازدواج کنن فقط این آقا به من میگن من الان توان خرید فلان چیزارو ندارم اگه میخوای همه رو تهیه کنم باید چند سال صبر کنی و امسال اگه بیام واسه عقد خیلی چیزارو نمیتونم بخرم برات
این آقا فقط ماشین دارن خونه و این چیزا ندارن و وضعیت مالی خونوادشونم خیلی خوب نیست
ولی سه سال و خورده ای سرکار میرن و از همون اول حقوق بالا دریافت میکردن
و من خودمم تعجب میکنم ایشون که هیچ خرجی ندارن چرا تا الان خونه نگرفتن ، پسرعموی من با ۶ میلیون حقوق هم اجاره میداد هم خونه خرید و هم خرج زندگی میداد ولی این آقا چرا تا الان نتونستن بخرن باعث میشه من تعجب کنم
به من میگه طلا هم نمیتونم بخرم نظرش بر اینه که من پول جهیزیه رو بدم خونه بگیریم ولی به اسمم بزنه همون مقدار پولی که دادم رو
من خیلی خواستگار با موقعیت های بالایی دارم که یکیشون گفت اگه عقد کنیم همونجا سند مغازه به اسمت میزنم ولی چون ایشون و خودم انتخاب کردم و اخلاقشون خیلی خوبه دوست دارم با ایشون ازدواج کنم اما واقعا میترسم حس میکنم دارن شانه خالی میکنن و پول هاشونو یجورایی قایم میکنن واقعا برام عجیبه ! چرا نباید یه پسر مجرد که هیچ خرجی نداره و شاید نهاااایت هرماه ۳ تومن خرج خودش کنه بگه نمیتونم خونه بخرم توی این سه سال پولاشو چیکار کرده پس ؟
من دارم بخاطر ایشون موقعیت هارو پس میزنم دیگه کم کم همه فهمیدن یکیو دارم و بخاطر اون خواستگار قبول نمیکنم الان باعث شدن من کاملا دو دل بشم میشه لطفاً راهنماییم کنین