2777
2789
عنوان

دوست پسرم ۲۰ میلیون حقوقشه ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۶ سال

خوب یجوری گفتی فاصله سنی مون خیلی زیاده، من فکر کردم ایشون ۲۰ سال از شما بزرگتره

این نشون میده شما خیلی چیزا رو اغراق می کنید و توی عالم رویا و خیال برای خودتون سیر می کنید

مثل حقوقش ، پولش، تعداد خواستگاراتون و غیره

بنظر من کمی منطقی باشید

خوب یجوری گفتی فاصله سنی مون خیلی زیاده، من فکر کردم ایشون ۲۰ سال از شما بزرگتره این نشون میده شما ...

عزیزم ، الان قدیم نیست که فاصله سنی بیشتر از ۱۰ سال بشه ، از نظر من فاصله سنی بیشتر از ۴ سال خیلی زیاده و اصلا بحث اغراق نیست چون حقیقت محضه ، فاصله سنی هرچقدر بیشتر باشه تفکرات و عقاید هم فرق می‌کنه خود مادر ایشون به من گفتن فاصله سنیتون خیلی زیاده و ما بخاطر این خیلی راضی به این وصلت هستیم 

حقوقش اصلا ۱۰۰ میلیون باشه ، مگه خرج من میشه که بخوام باهاش پز بدم ، ایشون حتی با این حقوق مثلا خوبشون نمیتونن یه خونه بگیرن من چرا بخوام اغراق کنم یا پز بدم

تعداد خواستگار هم پز دادن نداره همهههه دخترا خواستگار دارن ولی من زمان حال و گفتم درمورد همین الان صحبت کردم که الان خواستگارای خوبی دارم و بخاطر ایشون دارم رد میکنم 

نه میشناسم محل کارش و آشنامون همکارشه حقوقش بدون اضافه کاری ۲۰ تومنه و نزدیکای عید تا ۳۰ تومن هم میر ...

وا 30تومن میگیره بعد ازش نمیپرسی خب پولت رو چیکار میکنی من شوهرم بنده خدا اولین حقوقش رو گرفت اومد خواستگاریم 2ونیم گرفته بود 

تنها تر از سکوتم 
وا 30تومن میگیره بعد ازش نمیپرسی خب پولت رو چیکار میکنی من شوهرم بنده خدا اولین حقوقش رو گرفت اومد خ ...

والا میگم میگه گرونیه 

بخدا خودمم خیلی اذیت میشم 

بنظر من خونه داره دارن زرنگ بازی درمیارن 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

خرج گرون هست ولی لامصب دبگه 20ملیون میگیری 10 تومن رو بخورین 10 هم پس انداز کنید 

آخه سه سال کامل مجرده و حقوق کامل میگیره نمیتونه یه خونه بخره ؟ خیلی شک دارم بهش

نه هدیه ای واسه من میخره نه چیزی

اصلا معقول نیست کاراش

آخه سه سال کامل مجرده و حقوق کامل میگیره نمیتونه یه خونه بخره ؟ خیلی شک دارم بهش نه هدیه ای واسه من ...

حق داری عزیزم..همسرم من با حقوق کم به نسبت همسن و سالاش کلی پس انداز داشت

سنی نداری عزیزم عجله نکن برای ازدواج بیشتر فک کن انشالله راه درست و انتخاب کنی و خوشبخت بشی

آخه سه سال کامل مجرده و حقوق کامل میگیره نمیتونه یه خونه بخره ؟ خیلی شک دارم بهش نه هدیه ای واسه من ...

عزیزم به نظرم ولش کن... بخدا من و شوهرم از صفر شروع کردیم بعضی وقتا هم بهش غر میزنم که میزاشت مجرد میمونذیم بیشتر پول جم میکردیم کار نداشت آشنا شدیم رفت سر کار حقوق اولش رو گرفت اومد منم سخت گیری نکردیم خوردیم به کرونا مراسم دور همی گرفتیم عروسی اینا نگرفتم خدارو شکر بد نیست باز تونستیم وسیله بخریم و خونه ای رو رهن کنیم منظور میگم از صفر. ولی دوست شما او%اغس 100 برابر بهتر از شوهر من بوده پس وقتی بهانه میاره نمیخواد بیاد. مثل دوست پسر سابق من انقد بهانه آورد و خودشرو چس کرد آخرش همه چیو بهم زدم باهاش با شوهرم آشنا شدم و ازدواج کردیم 

تنها تر از سکوتم