2777
2789
عنوان

چطوری قانعش کنم داییمه؟+شات😐

| مشاهده متن کامل بحث + 19206 بازدید | 280 پست
ب نظرت الان چطوری بهش بگم؟بازم خودمو بزنم به نفهمی؟

نخیر رک بهش بگو این هست گذراست و به خاطر تغییرات هورمونی هست 

گذشته از اون تو محرم منی دایی منی چطور می توانم باهات ازدو کنم؟

از خودت عکس و وضعیت و پست نذار 

جلوی اون سعی کن زیاد تیپ نزنی و تو چشم نباشی 

اصلا سعی کن کلا نبینیش تا از سرش بپره 

بهش محل نده وضعیتاش و پیاماش رو چک نکن 

می شه یه حمد و صلوات مهمونم کنید 🍀🌱✨🌿💚 برای مردم سرزمینم آرامش، شادی ،سلامتی  ، و *تمرکز روی زندگی خودشون* رو از خدا خواستارم 😇نی نی سایت همه چیز نیست ،یه سایته واسه وقت گذراندن اضافی  اما منتهی کسانی هستن که تنها جایی که می تونن ادعای هویت و بزرگ بودن کنند همین جاست 😇   هرچیزی در تاپیک ها کاربران می گن یعنی چیزی که می خوان بگن و تصمیم با خودشون هست پس اینکه بعضی ها حس کارگاه گجت بودن می گیرن و احساس بزرگ بودن که چیزی فهمیدن ، همش فیکه 😄 صبر چیز خوبیه تقویتش کنید  و با هم دیگه تو تاپیک ها دعوا نکنید 🌱✨ آدما براساس درد هاشون به بقیه آسیب می زنن اما دوست عزیز دیگران که نباید تاوان چالش ها و مشکلات تو رو بدن 🤩  می گما بعضی ها خیلی بیکارن منتظرم تا من تاپیک بزنم بیان دعوا کنند 😂😂😂😂😂😂 می خوای شماره بدید من خودم بهتون پیام بدم که کی تاپیک زدم ☺️😉بیکاری بد دردیه باعث می شه سرت تو زندگی بقیه (تاپیک های بقیه چرخ بخوره) 😪😂 تفنگی که شما داری باهاش حمله می کنی پلاستیکه 😁 ما دوره های عملیش ‌‌واقعیش رو پاس کردیم 😜 کسی که گناه کنه می خنده وارد آتش می شه درحالی که گریه می کنه ✨🌱🍀🌿💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا؟خجالت میکشم باهاش روبه رو شم

قد هیکلش چطور هست ؟

اگر درشت هست صد درصد ازش دوری کن 

می شه یه حمد و صلوات مهمونم کنید 🍀🌱✨🌿💚 برای مردم سرزمینم آرامش، شادی ،سلامتی  ، و *تمرکز روی زندگی خودشون* رو از خدا خواستارم 😇نی نی سایت همه چیز نیست ،یه سایته واسه وقت گذراندن اضافی  اما منتهی کسانی هستن که تنها جایی که می تونن ادعای هویت و بزرگ بودن کنند همین جاست 😇   هرچیزی در تاپیک ها کاربران می گن یعنی چیزی که می خوان بگن و تصمیم با خودشون هست پس اینکه بعضی ها حس کارگاه گجت بودن می گیرن و احساس بزرگ بودن که چیزی فهمیدن ، همش فیکه 😄 صبر چیز خوبیه تقویتش کنید  و با هم دیگه تو تاپیک ها دعوا نکنید 🌱✨ آدما براساس درد هاشون به بقیه آسیب می زنن اما دوست عزیز دیگران که نباید تاوان چالش ها و مشکلات تو رو بدن 🤩  می گما بعضی ها خیلی بیکارن منتظرم تا من تاپیک بزنم بیان دعوا کنند 😂😂😂😂😂😂 می خوای شماره بدید من خودم بهتون پیام بدم که کی تاپیک زدم ☺️😉بیکاری بد دردیه باعث می شه سرت تو زندگی بقیه (تاپیک های بقیه چرخ بخوره) 😪😂 تفنگی که شما داری باهاش حمله می کنی پلاستیکه 😁 ما دوره های عملیش ‌‌واقعیش رو پاس کردیم 😜 کسی که گناه کنه می خنده وارد آتش می شه درحالی که گریه می کنه ✨🌱🍀🌿💚
نه بابا اتفاقا جلوش اصن به خودم نمیرسم میخوام از چشش بیفتم آخه یجوری نگاه میکنه ه عکس خودم پروفم نی ...

نه همین هایی که تو پستا گفتم رعایت کن 

اول بهش بگو تو محرمی و ازدواج و رابطه با تو گناهه و کفر هست 

دو این که اینا در اثر بهم ریختگی هورمون های بلوغت هست 

سوما اصلا نبینش اومد محل نده تو اتاقت باش

باهاشم تنها نشو 

یکم از من بلند تره لاغره الان من باید چیکارش کنم؟بلاک بمونه؟

از بلاک در بیار بهش بگو این حس گناهه محضه 

از تو نت سرچ کن براش نشون بده که ازدواج با محارم گناهه

بگو سن بلوغی و این حیات زودگذر 

آره ازش دوری کن باهاش تنها نباش 

از بالکم درش بیار و دیگه هم بلاک نکن چون جری تر می شه

نه همین هایی که تو پستا گفتم رعایت کن  اول بهش بگو تو محرمی و ازدواج و رابطه با تو گناهه و کفر ...

خیلی میترسم باهاش روبه رو شم آخه زیاد میاد خونمون

اصن این بی عقل چطور روش میشه فردا تو چشام نگا کنه

17سالم بود پسر داییم 12.13 سالش با یه ماشین دو هفته همش درگیر گشتو گذار بودیم صبح عصر دو شیفت همیشه کنار هم بودیم چسبیده بهم خسته بودیم خواب میرفتیم تو بغل هم خواب میرفتیم آخه مامانشون بهشون یاد داده بود به من بگن عمه منم خیلی بچه های داییم دوست دارم همشونو چه بزرگ چه کوچیک خلاصه یه شب ابراز علاقه کرد گفت بمون تا بزرگ بشم بگیرمت و من😧😐🤕بهش گفتم برو بچه این حرفا چیه میدونی من چقد بزرگترتم خلاصه گذشتو گذشت تا بزرگ شد بلوغ قد سیبیل ریش روزگار خونشون کرج اومدن بوشهر عروسی داییم منم آماده لباسم لختی اینا نگام نمی‌کرد حتی دستم بهم نداد خیلی سرسنگین منم دیگه محلش ندادم بیچاره خودش دیگه فهمید چه غلطی کرده 😂 خلاصه خواستم بگم اقتضا سنشون بهتر ما درست رفتار کنیم من زیادی جلو رفته بودم درسته ما خیلی اوکی هستیم رابطه خوبی داریم سالی دوبار میان اینور همش من کنارشونم ولی رفتار منم خیلی صمیمی بود اون موقع عشق داشتم دست تو دست هم سوار ماشین عکس گرفتیم واسش فرستادم از حسادت مرد اونم عشق می‌کرد ازاین رفتارم 😂یادم میاد خندم میگیره خلاصه اینا از رفتار غلط ما و اقتضا سنشون هست دختران سرزمینم پسرانمان جنبه ندارند درست رفتار کنید. با تشکر

از بلاک در بیار بهش بگو این حین گناهه محضه  از تو نت سرچ کن براش نشون بده که ازدواج با محارم گ ...

یعنی خودش نمیدونه نمیتونه باهام ازدواج کنه؟

بازش میکنم الان اگه پیام داد شروع میکنم اینارو بهش میگم

چشم مرسی❤