2777
2789
عنوان

خونریزی بخاطر هماتوم

2418 بازدید | 27 پست

سلام من 14 هفته و 1 روزمه از هفته 6 خونریزی دارم دارم اوایل 2 هفته ی بار خونریزی میکردم الان 2 روز ی بار هرسریم سونو رفتم حال جنین خوب بوده ولی خب من همچنان هماتوم دارم و خونریزی میکنم نمیدونم چرا جذب نمیشه دکترمم کلن ناامیدم کرده میگه تهدید ب سقطو زایمان زود رسی خواهشا کسی تجربه ای داره بگه حالم بده😔

عزیزم نمیخوام نگرانت کنم منم داشتم ولی خبر نداشتم یعنی دکتر احمق تو سونو تشخیص نداده بود که هماتوم دارم و خونریزی هم داشتم ولی داخلی و متوجه نشده بودم تا رعایت کنم و دارو استفاده کنم تا جذب بشه . همه ی اینا باعث شد که زایمان زودرس کنم تو هفته ۲۹ . ولی شما که میدونی استراحت مطلق داشته باش و داروهاتو استفاده کن ان شاءالله که جذب میشه . 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم نمیخوام نگرانت کنم منم داشتم ولی خبر نداشتم یعنی دکتر احمق تو سونو تشخیص نداده بود که هماتوم د ...

منو از اول تشخیص دادن خونریزیمم بیرونی یعنی هر سری سونو دادم هماتومم در حد 2 یا 3 سی سی بوده ولی خب همش خونریزی میکنم شیافم داده روزی 2 تا میذارم ولی خب اثری نداره نمیدونم چیکار کنم 😔استراحتم دارم ولی نه مطلق فقط تو خونم  

ببین من داشتم ولی مشکل انعقادی داشتم و با دارو رفع شد،آسپرین و امپول انکسا می خوری،اگه خونریزی زیاده اونا رو دوروز قطع کن

سوالاتی در مورد عفونت شدید رحم.........و سرکلاژ شکمی داشتید.در حد توانم پاسخ میدم....خداممنونتم..

ببین من داشتم ولی مشکل انعقادی داشتم و با دارو رفع شد،آسپرین و امپول انکسا می خوری،اگه خونریزی زیاده ...

نه اصلا هیچی نداده دکتر فقط شیاف ی آمپول پروژسترون بهم داد ک یدونه زدم بدتر افتادم خونریزی گفت قطع کن الان فقط 2 تا شیاف مصرف میکنم روزانه مشکل انعقادی چ علائمی داره چطوری مشخص میشه? 

منو از اول تشخیص دادن خونریزیمم بیرونی یعنی هر سری سونو دادم هماتومم در حد 2 یا 3 سی سی بوده ولی خب ...

عزیزم واست دعا میکنم نی نی سالم و سلامت بیاد بغلت . استرس نده به خودت . تا خدا نخواد اتفاقی نمیفته .