2777
2789

وقتی از اون شرایط سخت می گیم 

می گن به ما چه براشون دل بسوزونیم؟ 

می گیم حداقل اینه می تونیم براشون دعا کنیم! 

می گن ما برای خواسته های خودمون دعا می کنیم اونها هم برای خودشون دعا کنند! 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

یادشون می ره خدا بی نیازه اگه دعای خیری برای کسی می کنم هزاران برابرش قراره به خودمون برمی گرده! 

تو یکی از قسمت های زندگی پس از زندگی بود یه اقایی خودسوزی کرده بود بعد دختر خاله اش وقتی این اقا تو بیمارستان بوده با گریه و ناراحتی براش نماز و قرآن می خونه و از خدا می خواد که حالش خوب بشه! و خدا انقدر رحمان و رحیم هست با اینکه خودکشی گناه هست ولی تو اون عالم به اقا گفته بودن به خاطر دعای خیری که این خانم برای شما کرد ، حاجتی که چندین سال براش دعا می کرده رو بهش می دیم (سالها بوده که خانوم بچه دار نمی شده و برای خواسته اش انواع نذر و نیازها رو امتحان کرده بوده )

می خوام بگم حتی اگه حاجات خودت برات خیلی مهمه بازم برای خیر دیگران دعا کن شاید فرج و گشایش تو اون خیرخواهی باشه که برای دیگران داری!

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

برای کیا؟! 

اهالی غزه

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به تو چه اخه

دلیلی داره اینجوری جواب ایشون میدین 

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

هیچی فقط می خواستم بگم صحبت از این که برای دیگران دعا کنید هم انقدر برای بعضی ها سخت و سنگینه!  

دل سنگم اره دیگه برای من هیچکس مهم نیز حتی اونی که داره زجر میکشه

دلت سنگ نیست عزیزم تو روح خدایی داری فطرت خدایی مطمعن باش الان تو نیستی بلکه شیطان درونته وگرنه وقتی تنها باشی میفهمی چقدر هنوزم قلبت میتپه