2777
2789
عنوان

خانما کسی از رنگ مو سر در میاره کمک

100 بازدید | 12 پست

سلام خانما کسی هست آرایشگر باشه یا از رنگ مو سر در بیاره؟ 

رفتم یه آرایشگاهی متاسفانه آرایشگر اینقدر بیخود و بی مسئولیت بود موهامو خراب کرده 

رنگ ترکیبی قهوه‌ای بدون دکلره برام گذاشته جلوی موهام روشنتر شده و به قرمزی میزنه و پشت موهامم همون قهوه‌ای تیره هست 

باید چکار کنم؟ میشه دوباره مشکی بشه؟ 

نمیدونم کلا اگر نظری دارید یا همین مشکلو داشتین راه حل بدین مچکر 

دو دقیقه در مقابل فهمیدن مقاومت نکن...                   شاید خوشت اومد.. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منکه رفتم ارایشگاه عسل اهواز خیلی عالی بود رنگ موش عالیی

باز آمد شوهر بی بهانه، با ادایی کودکانه، هیکلی چون استوانه می کند غر غر به خانه، یادم اید روز اول، گردنش کج، دست و پا شل . پیش بابا موش میشد سر خیس تا گوش میشد . دختری افتاده بودم مهربان و ساده بودم نرم و نازک، شاد و چابک. چشمهایم همچو اهو، عطر موهایم چو شب بو . می شنیدم از لب او حرفایی همچو جادو : من غلام خانه زادت، جان دهم هر دم به یادت، گر نیایی خانه ی من می گریزد روحم از تن . بعد از آن گفتار زیبا خام گشتم من همان جا . شد به پا جشن عروسی کیک و شام و دیده بوسی . بعد از آن دیگر ندیدم هرگز آن اوقات بی غم . قسمتم یک مرد جانی ، اندکی لوس و روانی ، بی اراده همچو یابو، پرخور و مغرور و پر رو . بشنو از من جان خواهر، هر که کرد این دوره شوهر ؛ خاک بر سر گشت و حیران . شد پشیمان شد پشیمان شد پشیمان......
باید بری یه اریشگاه دیگع درستش مکنه فقط اینبار جایی درستی برو اگه تهرانی که بگم کجا بری؟

دقیقا خیلی پشیمونم که جای خوبی نرفتم و دست آدم نابلد دادم. 

میدونید چجوری درست میشه؟ 

دقیقا خیلی پشیمونم که جای خوبی نرفتم و دست آدم نابلد دادم.  میدونید چجوری درست میشه؟

پشیمونی که دیگه فایده نداره عزیزم نگران نباش

خب بدون دکلره برات گذاشته متونی دوباره مشکی کنی 

پشیمونی که دیگه فایده نداره عزیزم نگران نباش خب بدون دکلره برات گذاشته متونی دوباره مشکی کنی 

خودم میتونم تو خونه بزارم؟ رنگ مشکی بگیرم اکسیدان چند درصد 

خودم میتونم تو خونه بزارم؟ رنگ مشکی بگیرم اکسیدان چند درصد 

اره  ۶ درصد متونی بزاری ۹ ام متونی بزاری اگه مخلی مشکی مشکی بشه ۱ ولی بعد که رنگ بخای کنی یکم سختت میشه باید با دکلره بری بنظرم همون ۶ بزار یا ۵

اره  ۶ درصد متونی بزاری ۹ ام متونی بزاری اگه مخلی مشکی مشکی بشه ۱ ولی بعد که رنگ بخای کنی یکم س ...

ممنون، چه مارکی برا رنگ مو بگیرم خوبه؟ اکسیدان هم بهم بگین 

موهام تا سرشونه هست چقدر از هر کدوم بزنم؟ 

اگر میدونید بهم بگین یه دنیا ممنون 

ممنون، چه مارکی برا رنگ مو بگیرم خوبه؟ اکسیدان هم بهم بگین  موهام تا سرشونه هست چقدر از هر کدو ...

دنی‌وان خیلی خوبه دیگه موهات تا سرشونه هست همه رو خالی کن قاطی کن دیگه همه رو قشنگ بزن خوب رنگ بگیره

دنی‌وان خیلی خوبه دیگه موهات تا سرشونه هست همه رو خالی کن قاطی کن دیگه همه رو قشنگ بزن خوب رنگ بگیره

مرسی 🌷🌷