مازوم مدیر عضویت: 1400/10/23 تعداد پست: 1403 عنوان کسای ک ای یو ای موفق داشتن | مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 54 پست میشه تجربه هاتونو بگید؟ این ماه میخوام برم متأهل و متعهد ب چشاش😍برای مامان شدنم ی صلوات میفرستی؟ 😔ممنونم😁❤ 1400/11/09 | 23:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
royaa21 عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 3034 ن بابا چ بچه ای بار اولمه. ۴ ساله😔🙄 ناامید نباش عزیزم منم رفتم توچهارسال ســر یــکــ دوراهــےپُــرشــَکــ اشتــباه پیچیــدمــ جــاده زیبــا بــود دریــا بــود و درخــت ابــر...بـاران....همــہ خنــدان مثــل زیبــایـے تـابستــان آنـچــہ میــدیـدم رویــا بـــود مــن چــہ میــدانستـــم انتــهایـش اشــک اســت و بیــابـانــے ســرد...مــن چــہ میــدانستــم از غـم وتـلخــے درد من بــہ انتــهاے اشتبــاه خــود رسیــده ام مــن بــہ انتــهاے خــود رسیــده ام مـن در آنچــہ کــہ شــما چــپ رفتیــد اشتبــاه کــردم و راســت پیچیــدم....🐰کاش کودکی هم المثنی داشت...
مازوم مدیر استارتر عضویت: 1400/10/23 تعداد پست: 1403 ناامید نباش عزیزم منم رفتم توچهارسال بخدا دیگ خسته شدم از دکترو دوا درمون متأهل و متعهد ب چشاش😍برای مامان شدنم ی صلوات میفرستی؟ 😔ممنونم😁❤
royaa21 عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 3034 بخدا دیگ خسته شدم از دکترو دوا درمون درکت میکنم ولی چیکار میشه کرد تا پریود میشیم باز داغونتر میشیم ســر یــکــ دوراهــےپُــرشــَکــ اشتــباه پیچیــدمــ جــاده زیبــا بــود دریــا بــود و درخــت ابــر...بـاران....همــہ خنــدان مثــل زیبــایـے تـابستــان آنـچــہ میــدیـدم رویــا بـــود مــن چــہ میــدانستـــم انتــهایـش اشــک اســت و بیــابـانــے ســرد...مــن چــہ میــدانستــم از غـم وتـلخــے درد من بــہ انتــهاے اشتبــاه خــود رسیــده ام مــن بــہ انتــهاے خــود رسیــده ام مـن در آنچــہ کــہ شــما چــپ رفتیــد اشتبــاه کــردم و راســت پیچیــدم....🐰کاش کودکی هم المثنی داشت...
royaa21 عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 3034 بخدا دیگ خسته شدم از دکترو دوا درمون دکتر توهم گفته باید جلوگیری کنید تا زمان ای یو ای؟ ســر یــکــ دوراهــےپُــرشــَکــ اشتــباه پیچیــدمــ جــاده زیبــا بــود دریــا بــود و درخــت ابــر...بـاران....همــہ خنــدان مثــل زیبــایـے تـابستــان آنـچــہ میــدیـدم رویــا بـــود مــن چــہ میــدانستـــم انتــهایـش اشــک اســت و بیــابـانــے ســرد...مــن چــہ میــدانستــم از غـم وتـلخــے درد من بــہ انتــهاے اشتبــاه خــود رسیــده ام مــن بــہ انتــهاے خــود رسیــده ام مـن در آنچــہ کــہ شــما چــپ رفتیــد اشتبــاه کــردم و راســت پیچیــدم....🐰کاش کودکی هم المثنی داشت...
مازوم مدیر استارتر عضویت: 1400/10/23 تعداد پست: 1403 درکت میکنم ولی چیکار میشه کرد تا پریود میشیم باز داغونتر میشیم اره دیگ این ماه باز امبدوار بودم با دیدن لکه های لعنتی داغون شدم اخ چرا هرکی بخاد فرتی میاره متأهل و متعهد ب چشاش😍برای مامان شدنم ی صلوات میفرستی؟ 😔ممنونم😁❤
مازوم مدیر استارتر عضویت: 1400/10/23 تعداد پست: 1403 دکتر توهم گفته باید جلوگیری کنید تا زمان ای یو ای؟ ن مگ اینم هس؟ متأهل و متعهد ب چشاش😍برای مامان شدنم ی صلوات میفرستی؟ 😔ممنونم😁❤
royaa21 عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 3034 اره دیگ این ماه باز امبدوار بودم با دیدن لکه های لعنتی داغون شدم اخ چرا هرکی بخاد فرتی میاره ماهم خدایی داریم خدا خودش هوامونو داره خودتو سرگرم کن ســر یــکــ دوراهــےپُــرشــَکــ اشتــباه پیچیــدمــ جــاده زیبــا بــود دریــا بــود و درخــت ابــر...بـاران....همــہ خنــدان مثــل زیبــایـے تـابستــان آنـچــہ میــدیـدم رویــا بـــود مــن چــہ میــدانستـــم انتــهایـش اشــک اســت و بیــابـانــے ســرد...مــن چــہ میــدانستــم از غـم وتـلخــے درد من بــہ انتــهاے اشتبــاه خــود رسیــده ام مــن بــہ انتــهاے خــود رسیــده ام مـن در آنچــہ کــہ شــما چــپ رفتیــد اشتبــاه کــردم و راســت پیچیــدم....🐰کاش کودکی هم المثنی داشت...
مازوم مدیر استارتر عضویت: 1400/10/23 تعداد پست: 1403 ماهم خدایی داریم خدا خودش هوامونو داره خودتو سرگرم کن ب امید خدا 🙏🙏 متأهل و متعهد ب چشاش😍برای مامان شدنم ی صلوات میفرستی؟ 😔ممنونم😁❤
royaa21 عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 3034 ن مگ اینم هس؟ به من ک گفت باید جلوگیری کنید نمیدونم دیگ ســر یــکــ دوراهــےپُــرشــَکــ اشتــباه پیچیــدمــ جــاده زیبــا بــود دریــا بــود و درخــت ابــر...بـاران....همــہ خنــدان مثــل زیبــایـے تـابستــان آنـچــہ میــدیـدم رویــا بـــود مــن چــہ میــدانستـــم انتــهایـش اشــک اســت و بیــابـانــے ســرد...مــن چــہ میــدانستــم از غـم وتـلخــے درد من بــہ انتــهاے اشتبــاه خــود رسیــده ام مــن بــہ انتــهاے خــود رسیــده ام مـن در آنچــہ کــہ شــما چــپ رفتیــد اشتبــاه کــردم و راســت پیچیــدم....🐰کاش کودکی هم المثنی داشت...
مازوم مدیر استارتر عضویت: 1400/10/23 تعداد پست: 1403 به من ک گفت باید جلوگیری کنید نمیدونم دیگ چیبگم چون مشکلمون یکی نیی شاید برا همونه منم تنبلی دارم متأهل و متعهد ب چشاش😍برای مامان شدنم ی صلوات میفرستی؟ 😔ممنونم😁❤
royaa21 عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 3034 گفت واکسن کرونارو بزن خوبه زدم ازقبل واکسن سرخچه نمیدونم چی چی هم گفت بزن ســر یــکــ دوراهــےپُــرشــَکــ اشتــباه پیچیــدمــ جــاده زیبــا بــود دریــا بــود و درخــت ابــر...بـاران....همــہ خنــدان مثــل زیبــایـے تـابستــان آنـچــہ میــدیـدم رویــا بـــود مــن چــہ میــدانستـــم انتــهایـش اشــک اســت و بیــابـانــے ســرد...مــن چــہ میــدانستــم از غـم وتـلخــے درد من بــہ انتــهاے اشتبــاه خــود رسیــده ام مــن بــہ انتــهاے خــود رسیــده ام مـن در آنچــہ کــہ شــما چــپ رفتیــد اشتبــاه کــردم و راســت پیچیــدم....🐰کاش کودکی هم المثنی داشت...
royaa21 عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 3034 چیبگم چون مشکلمون یکی نیی شاید برا همونه منم تنبلی دارم همسرتم مشکل داره؟ ســر یــکــ دوراهــےپُــرشــَکــ اشتــباه پیچیــدمــ جــاده زیبــا بــود دریــا بــود و درخــت ابــر...بـاران....همــہ خنــدان مثــل زیبــایـے تـابستــان آنـچــہ میــدیـدم رویــا بـــود مــن چــہ میــدانستـــم انتــهایـش اشــک اســت و بیــابـانــے ســرد...مــن چــہ میــدانستــم از غـم وتـلخــے درد من بــہ انتــهاے اشتبــاه خــود رسیــده ام مــن بــہ انتــهاے خــود رسیــده ام مـن در آنچــہ کــہ شــما چــپ رفتیــد اشتبــاه کــردم و راســت پیچیــدم....🐰کاش کودکی هم المثنی داشت...
مازوم مدیر استارتر عضویت: 1400/10/23 تعداد پست: 1403 گفت واکسن کرونارو بزن خوبه زدم ازقبل واکسن سرخچه نمیدونم چی چی هم گفت بزن دکترت کجاست متأهل و متعهد ب چشاش😍برای مامان شدنم ی صلوات میفرستی؟ 😔ممنونم😁❤
مازوم مدیر استارتر عضویت: 1400/10/23 تعداد پست: 1403 همسرتم مشکل داره؟ ن اون سالمه متأهل و متعهد ب چشاش😍برای مامان شدنم ی صلوات میفرستی؟ 😔ممنونم😁❤
royaa21 عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 3034 دکترت کجاست اهواز ســر یــکــ دوراهــےپُــرشــَکــ اشتــباه پیچیــدمــ جــاده زیبــا بــود دریــا بــود و درخــت ابــر...بـاران....همــہ خنــدان مثــل زیبــایـے تـابستــان آنـچــہ میــدیـدم رویــا بـــود مــن چــہ میــدانستـــم انتــهایـش اشــک اســت و بیــابـانــے ســرد...مــن چــہ میــدانستــم از غـم وتـلخــے درد من بــہ انتــهاے اشتبــاه خــود رسیــده ام مــن بــہ انتــهاے خــود رسیــده ام مـن در آنچــہ کــہ شــما چــپ رفتیــد اشتبــاه کــردم و راســت پیچیــدم....🐰کاش کودکی هم المثنی داشت...