2777
2789
ن اون سالمه

خداروشکر 

ســر یــکــ دوراهــےپُــرشــَکــ اشتــباه پیچیــدمــ جــاده زیبــا بــود دریــا بــود و درخــت ابــر...بـاران....همــہ خنــدان مثــل زیبــایـے تـابستــان آنـچــہ میــدیـدم رویــا بـــود مــن چــہ میــدانستـــم انتــهایـش اشــک اســت و بیــابـانــے ســرد...مــن چــہ میــدانستــم از غـم وتـلخــے درد من بــہ انتــهاے اشتبــاه خــود رسیــده ام مــن بــہ انتــهاے خــود رسیــده ام  مـن در آنچــہ کــہ شــما چــپ رفتیــد اشتبــاه کــردم و راســت پیچیــدم....🐰کاش کودکی هم المثنی داشت...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندوقته اقدامی منم همسرم اسپرمش مشکل دارع

من دوساله ولی اسپرم شوهرم مشکل نداشت و خودمم ظاهرا مشکل ندارم 

یه کوچولو تنبلی خفیف دارم ک با دارو و ورزش و‌‌‌..کنترل شده است 

در واقع جز ناباروری های بدون دلیل و ناشناخته ام انگار 

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

عزیزم خواهرت وقتی ای یو ای کرد بعدش چبکارا کرد چیکارا نکرد چی. میخورد؟ یان نزدیکی اینا چطور بود؟ مید ...

خواهرم هیچ کار خاصی نکرد چون شاغل بود و سرش شلوغ بود سر کار هم میرفت و بعد ای یو ای نزدیکی هم داشتن خودشون فکر کنم ولی بنظرم دلیلش شاید آرامش و نداشتن استرس بود 

البته ناگفته نماند چون بارداری های چند قلو پر خطرن بعد ک فهمید بارداره کلا استراحت مطلق بود چون لکه بینی داشت

البته نذر و چله گرفته بود اون ماه ک میگه متوسل به امام حسین شدم 

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

خواهرم هیچ کار خاصی نکرد چون شاغل بود و سرش شلوغ بود سر کار هم میرفت و بعد ای یو ای نزدیکی هم داشتن ...

ای کاش منم میتونستم آرامش داشته باشم استرسو از خودم دور کنم

متأهل و متعهد ب چشاش😍برای  مامان شدنم ی صلوات میفرستی؟ 😔ممنونم😁❤
ای کاش منم میتونستم آرامش داشته باشم استرسو از خودم دور کنم

بله عزیزم منم مشکلم همینه استرس دارم 

و استرس عامل خیلی مهم در ناباروری هست

اگه شنیده باشین اکثر خانما ماهی ک بیخیال بودن باردار شدن چون استرس باعث میشه سیستم ایمنی بدن فعال شه و اسپرم رو پس بزنه و یا نطفه اگه تشکیل شه نطفه رو پس بزنه و بارداری شیمیایی و.‌‌..

بله عزیزم منم مشکلم همینه استرس دارم  و استرس عامل خیلی مهم در ناباروری هست اگه شنیده باشین ا ...

اره همرو میدونم اماخودمو نمیتونم کنترل کنم

متأهل و متعهد ب چشاش😍برای  مامان شدنم ی صلوات میفرستی؟ 😔ممنونم😁❤
اره همرو میدونم اماخودمو نمیتونم کنترل کنم

ان شاءالله که خدا بهمون آرامش بده عزیزم و باردار شیم